Vysoká škola ekonomie a managementu byla pro mě celkem příjemným překvapením, i když jsem měl ze začátku určité obavy. Po několika semestrech studia můžu říct, že jsem vcelku spokojený, i když nejsou všechny věci dokonalé.
Začnu pozitivními věcmi. Co se mi opravdu líbí, je přístup učitelů. Někteří jsou velmi ochotní a vždy vám rádi pomůžou, ať už při konzultacích nebo s vysvětlením nejasností. Někteří profesoři mají opravdu velké zkušenosti z praxe, což je pro mně obrovská výhoda. V hodinách se nejen probírají teoretické věci, ale i konkrétní příklady z reálného světa, což mi přijde skvělé. Také organizace školních projektů a workshopů je na dobré úrovni – to je něco, co mi pomohlo se více zapojit a zlepšit své dovednosti.
Co se týče studijního plánu, většina předmětů je opravdu zaměřená na praktické dovednosti, což je pro mně výhodné. Škola nabízí širokou nabídku kurzů, které jsou zaměřené na různé oblasti ekonomie, financí a managementu, a dává tak prostor pro výběr zaměření, které vás baví. Všechny učebnice a materiály, které jsem zatím dostal, byli kvalitní a snadno dostupné.
Trochu horší je to s administrativou. Nejde o nějaký katastrofální problém, ale občas to může být trochu chaotické. Například při změnách termínů zkoušek nebo zápisu do předmětů jsem měl několikrát problémy najít přesné informace, nebo jsem dostal odpověď až po několika dnech. To je ale věc, kterou si asi většina škol prochází, a není to nic, co by mně nějak výrazně odradilo.
Celkově hodnotím kladně.
Recenze VŠEM
Kategorie: Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
02.01.2025 20:49:49, Nabídka, x, zhlédnuto: 44x, reakcí celkem: 0Reagovat na příspěvek
Podobné příspěvky:
- Recenze VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- Nespokojen s VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- Recenze VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- Nikoliv AI generated recenze - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- Upřímná recenze na VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- Zkušenosti na VŠEM- ANEB PROČ JSEM SI VYBRALA TUHLE ŠKOLU - Ostatní
- Hodnocení VŠEM - Výběr vysoké školy
- VŠEM - hodnocení dosavadního studia - Ostatní
- Recenze VŠEM - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 16.01.2025 12:52:37.