Začnu pozitivními věcmi. Co se mi opravdu líbí, je přístup učitelů. Někteří jsou velmi ochotní a vždy vám rádi pomůžou, ať už při konzultacích nebo s vysvětlením nejasností. Někteří profesoři mají opravdu velké zkušenosti z praxe, což je pro mně obrovská výhoda. V hodinách se nejen probírají teoretické věci, ale i konkrétní příklady z reálného světa, což mi přijde skvělé. Také organizace školních projektů a workshopů je na dobré úrovni – to je něco, co mi pomohlo se více zapojit a zlepšit své dovednosti.
Co se týče studijního plánu, většina předmětů je opravdu zaměřená na praktické dovednosti, což je pro mně výhodné. Škola nabízí širokou nabídku kurzů, které jsou zaměřené na různé oblasti ekonomie, financí a managementu, a dává tak prostor pro výběr zaměření, které vás baví. Všechny učebnice a materiály, které jsem zatím dostal, byli kvalitní a snadno dostupné.
Trochu horší je to s administrativou. Nejde o nějaký katastrofální problém, ale občas to může být trochu chaotické. Například při změnách termínů zkoušek nebo zápisu do předmětů jsem měl několikrát problémy najít přesné informace, nebo jsem dostal odpověď až po několika dnech. To je ale věc, kterou si asi většina škol prochází, a není to nic, co by mně nějak výrazně odradilo.
Celkově hodnotím kladně.