Nikoliv AI generated recenze

Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) 02.01.2025 18:26:49, Tom tom, zhlédnuto: 42x, reakcí celkem: 1Reagovat na příspěvek
Hlavní obrázekPokud uvažujete o studiu na Vysoké škole ekonomie a managementu (VŠEM) v Praze, doporučuji vám se této instituci vyhnout širokým obloukem. Můj čas strávený na této škole byl naprosto zklamáním, a to nejen z hlediska akademické úrovně, ale i z hlediska etiky a vztahu k studentům.

Kvalita výuky je mizerná – profesoři, kteří zde přednášejí, jsou většinou nekompetentní a nemají reálnou praxi v oborech, o kterých mluví. Mnohé přednášky jsou plné povrchní teorie, která je naprosto neaplikovatelná na skutečný pracovní trh. Místo kvalitního vzdělání dostanete spíše jakýsi „recept na to, jak přežít na papíru“. Studenti jsou často nuceni memorovat informace, místo aby se učili kritickému myšlení nebo rozvíjeli dovednosti, které by je skutečně připravily na kariéru.

Co je ale ještě horší, škola se neštítí manipulovat a kontrolovat své studenty. Je prakticky veřejným tajemstvím, že VŠEM nutí studenty psát falešné pozitivní recenze na internetu, aby zlepšila svou veřejnou image. Kdo se odmítne podílet na této manipulaci, může se setkat s problémy v rámci svého studijního procesu. Pokud máte jakékoliv výhrady, můžete se těšit na diskriminaci a na problémy při získávání zápočtů nebo zkoušek.

Dále, vztah školy ke studentům je neuvěřitelně neetický. VŠEM se často soudí se svými studenty kvůli drobným nedorozuměním nebo nevyřešeným administrativním problémům. Tato škola se zdá být více zaměřena na vydělávání peněz než na skutečné vzdělání, což se projevuje i v neustálém tlaku na studenty, aby si platili různé poplatky a náklady navíc. Mnozí studenti se cítí, jako by byli spíše „dojnými krávami“, než partnery v jejich vzdělávacím procesu.

Pokud máte jakýkoliv zájem o kvalitní vzdělání, raději se podívejte po jiných školách. VŠEM vám nabídne pouze iluze a zklamání.
  • Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) (02.01.2025 19:00:59, Nikoliv AI generated reakce studenta) Jako student Vysoké školy ekonomie a managementu (VŠEM) v Praze bych rád reagoval na nedávnou recenzi, která vyjadřuje silné zklamání a kritiku této instituce. Osobně mám s VŠEM velmi pozitivní zkušenosti, a proto bych chtěl sdílet svůj pohled.

Na VŠEM jsem se setkal s vysoce kvalifikovanými profesory, kteří mají nejen teoretické znalosti, ale také bohaté praktické zkušenosti. Mnozí z nich pracují v oboru a přinášejí do výuky aktuální trendy a příklady z praxe. Přednášky jsou interaktivní a zaměřují se na rozvoj kritického myšlení, což je pro mě jako studenta velmi důležité. Místo pouhého memorování informací se učíme aplikovat teorii na reálné situace.

Co se týče vztahu školy k studentům, osobně jsem zažil velmi vstřícný přístup. VŠEM se snaží vytvářet příjemné a podporující prostředí. Učitelé jsou otevření diskusi a ochotní pomoci s jakýmikoliv problémy. Nikdy jsem se necítil manipulován nebo pod tlakem, abych psal pozitivní recenze. Naopak, škola podporuje otevřenou komunikaci a zpětnou vazbu od studentů.

Ano, na VŠEM existují různé poplatky, ale to je běžné na většině vysokých škol. Důležité je, že škola nabízí stipendia a možnosti spolupráce s firmami, což může pomoci snížit finanční zátěž. Osobně jsem měl možnost získat stipendium, které mi výrazně usnadnilo studium.
    reagovat zde

Podobné příspěvky:
  1. Upřímná recenze - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
  2. Upřímná recenze - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
  3. Recenze VŠEM - Ostatní
  4. Upřímná recenze na VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
  5. Recenze VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
  6. VŠEM - recenze - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
  7. Recenze VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
  8. Recenze na VŠEM po 3 letech studia - Výběr vysoké školy
  9. Recenze VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
  10. VŠEM recenze - Informace o studiu

Reakce na příspěvek

Tvé jméno:
Heslo:  pro možnost budoucí úpravy, obnovy nebo odstranění
Potvrzení hesla:
Tvůj email:   chci být emailem informován o reakcích na tento můj příspěvek

:) :D :( S04 S05 S06 ;) S08 S09 S10 S11 S12 S13 S14 S15
Tučnékurzívapodtržené  klikni a následně nahraď výraz TEXT. Např. [tucne] Toto bude tučným písmem [/tucne]

Telefon: Web: ICQ: Skype:

Souhlasím s pravidly uvedenými níže.

Administrace příspěvku

Heslo:  pokud chceš administrovat reakci klikni u ní nejprve na "reagovat zde"

Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.

Pravidla vložení

1. Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
  2. Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
  3. Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
  4. Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
  5. Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
  6. Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
  7. Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
  8. Je zakázáno používat vulgární slova.
  9. Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
  10. Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
  11. Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.

Pravidla zobrazení

1. Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
  2. Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
  3. Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 16.01.2025 22:31:53.