Přestup na jinou školu z MENDELU

Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) 01.12.2024 14:20:25, Nabídka, L, zhlédnuto: 222x, reakcí celkem: 8Reagovat na příspěvek
Hlavní obrázekAhoj, je možné změnit jednoduše školu během bakalářského studia, přestoupit jinam? Během semestru nám nyní rekonstruují na MENDELU za provozu kampus, je to divné, prostředí je nyní špatné, jako na stavbě, chci jinam. Díky za odpovědi.
  • Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) (02.12.2024 09:18:28, Bobby Valach) Nezlob se, ale přechod na jinou školu z důvodů přestavby kampusu v době semestru je naprostá hovadina a znak sníženého IQ. Není v tom náhodou to, že na výuku nestačíš ? reagovat zde
    Email: bobby.valachseznamcz
    • Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) (02.12.2024 11:56:02, Vojta) Tahle odpověď je dost mimo. Dotaz je na změnu VŠ. Pokud někomu vadí něco na VŠ, na které studuje, tak si přece klidně může vybrat školu jinou, na které třeba neprobíhá rekonstrukce, nebo kde mu více vyhovuje něco jiného.

Bobby pověz, proč by to byla hovadina a znak sníženého IQ? reagovat zde
      • Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) (05.12.2024 10:33:04, Bobby Valach) Když jdu studovat nějaký obor, tak proto, že mě zajímá. A pokud mě znechutí přestavba kampusu, tak je to opravdu znak demence.............. reagovat zde
        Email: bobby.valachseznamcz
        • Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) (09.12.2024 16:53:11, B) Tak já to chápu. Jestli je tam hodně hluku, tak se v tom tento asi pořádně studovat nedá. Ale nevim, nestuduju tam.

Ty to Bobby víš, jak to teď na MENDELU vypadá, že máš takový závěry? reagovat zde
  • Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) (02.12.2024 21:34:46, x) Přestupy jsou obecně možné jen v rámci stejného nebo podobného programu a po uzavření úseku studia, typicky semestru. Na jen stopově slušnou vysokou školu nelze přestoupit v půlce semestru. Často univerzity přestup vůbec neřeší, prostě student musí projít novým přijímacím řízením a požádá o uznání dosud absolvovaných předmětů. To je všechno, co jde napsat obecně. Detaily závisí na tom, z jakého programu chceš přestoupit. reagovat zde
    • Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) (13.12.2024 16:29:10, Radka) Když jsem nervózní, onanuji reagovat zde
  • Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) (16.12.2024 21:34:12, Riky) Nebo si požádej o přerušení studia, přijde mi to jako jednodušší varianta, než dávat dohromady přestup/změnu školy. reagovat zde
  • Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) (02.01.2025 18:03:06, PhDr. Pavel Makovský, Ph.D., MBA) Doporučuji přestoupit na LIGS University Hawaii. reagovat zde

Podobné příspěvky:
  1. Přestup na jinou školu - Vysoká škola ekonomická v Praze
  2. Nesplneni letniho semestru, kdyz jsem prijaty na jinou vs - Informace o studiu
  3. Přestup na jinou VŠ - Informace o studiu
  4. přetup na jinou VŠ - Ostatní
  5. Přestup na jinou VŠ - Ostatní
  6. Přestup na jinou VŠ, protože nezvládnu zimní semestr, status studenta - Informace o studiu
  7. Nástup na jinou školu - Informace o studiu
  8. Přestup z VŠE na jinou VŠ - Vysoká škola ekonomická v Praze
  9. Mezifakultní přestup - Ostatní
  10. přestup na jinou VŠ - Ostatní

Reakce na příspěvek

Tvé jméno:
Heslo:  pro možnost budoucí úpravy, obnovy nebo odstranění
Potvrzení hesla:
Tvůj email:   chci být emailem informován o reakcích na tento můj příspěvek

:) :D :( S04 S05 S06 ;) S08 S09 S10 S11 S12 S13 S14 S15
Tučnékurzívapodtržené  klikni a následně nahraď výraz TEXT. Např. [tucne] Toto bude tučným písmem [/tucne]

Telefon: Web: ICQ: Skype:

Souhlasím s pravidly uvedenými níže.

Administrace příspěvku

Heslo:  pokud chceš administrovat reakci klikni u ní nejprve na "reagovat zde"

Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.

Pravidla vložení

1. Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
  2. Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
  3. Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
  4. Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
  5. Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
  6. Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
  7. Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
  8. Je zakázáno používat vulgární slova.
  9. Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
  10. Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
  11. Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.

Pravidla zobrazení

1. Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
  2. Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
  3. Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 16.01.2025 10:31:05.