Zdravím, už několik let se věnuji informatice a ekonomii na velice podobné úrovni. Umím trochu programovat, dělat stránky, 3D tisk a rozumím ekonomickým pojmům, dělal jsem business plány atd. Tudíž bych chtěl dále studovat nějaký mix informatiky a ekonomie. Uvažoval jsem nad Aplikovanou informatikou na FIS VŠE, kde se mi například nelíbí, výuka jazyka Java a bál bych se, že by škola mohla být pro mě moc \'lehká\' a nebavilo by mě to, prostě taková flákačka. Chtěl bych aspoň nějakou výzvu a reálně se něco naučit. Také mě fascinuje AI a ML a rád bych si k němu trochu čuchnul. Dále jsem zvažoval informatiku na Matfyzu, SIT na ČVUT, nebo FIT ČVUT, ale zde není ekonomie. Ještě si mě dále baví práce s lidmi a komunikovat s nimi a to si myslím, že by mě například Matfyz v tomto okruhu moc nerozvinul.
Bud rád za jakékoliv reakce, jelikož nevím na jakou VŠ se vrhnout. Ještě bych dodal, že všude se dostanu bez příjímaček, kromě FITu.
Email: fandak123seznamcz
INFORMATIKA S EKONOMIÍ
20.12.2022 21:35:45, Karel, zhlédnuto: 162x, reakcí celkem: 1Reagovat na příspěvek
-
(07.01.2023 20:25:20, Tomáš) Je to tak, jak jsi to napsal, buď a nebo.
I když, projeď si studijní plány, jaké jsou na ČVUT a Matfyzu volitelné předměty - zaměřené na ekonomii a soft skills - a jestli odpovídají tvým představám.
Nechápu, proč by z výuky jazyka Java mělo vyplývat, že bude škola lehká? To, když už, bych spíše posuzoval podle náročnosti matematických předmětů a školních programovacích projektů. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Podniková informatika, finanční a pojistná matematika - Masarykova univerzita
- Podniková informatika, finanční a pojistná matematika - Výběr vysoké školy
- FIS - aplikovaná informatika - Výběr vysoké školy
- Výběr vysoké školy a oboru: Informatika/Matematika/Fyzika - Výběr vysoké školy
- Výběr VŠ - informatika, programování - Výběr vysoké školy
- Kombinovaná informatika (Ing.) na PEF ČZU - Česká zemědělská univerzita v Praze
- CVUT FIT nebo TUL informatika - Výběr vysoké školy
- PEF - obor Informatika - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Informatika VŠE - Ostatní
- ČZU: Informatika nebo IŘT - Česká zemědělská univerzita v Praze
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 13.01.2025 06:15:04.