Slyšela jsem o VŠTE že je relativně jednoduchá, což by pro mě bylo super jelikož chci pracovat při škole a odstěhovat se co nejdříve z domova, ale nechci dělat kombinované studium jelikož jsem ten typ co se učí hlavně praxí a poslechem vyučujícího. Ale zároveň zaměstnavatelé na ni nekoukají zrovna s nějakým velkým respektem z toho co jsem zaslechla.
Poté bych chtěla na mgr na jinou školu, ale nejsem si jistá na jakou - jču je velmi blízko a je přeci jen v očích firem „prestižnější“ takže jsem přemýšlela o ní. Jenže v Praze jsou školy ještě více prestižní… Zajímá mě ekonomika, personalistika a management obecně. (Nějaké návrhy na školy v Praze které jsou bezplatné a nejsou zas tak těžké při práci na Mgr?)
Zároveň mě ale zaujal předmět management regionálního rozvoje na JČU, ale zdá se docela složitý plus nenašla jsem nikde žádné názory studentů, takže pokud tu má někdo zkušenosti tak prosím sdílejte

Předem děkuji za odpovědi, omlouvám se jestli zním hloupě - neznám nikoho kdo dokončil VŠ a tak mám nejspíš spousty hloupých otázek

Email: itsjustframongusgmailcom