hledám si záchranný Bc. program na ZČU, kdyby mě nikam nevzali nebo bych odešel z programu, kam by mě vzali a toto je jeden z mála, kam bych byl ochoten se přihlásit.
Asi se budete divit, že jsem se ekonomice nikdy téměř nevěnoval, ale zjistil jsem, že tento program je hodně odlišný od ostatních programů na FEK a také nejtěžší, asi proto, že má silný přesah do technických oborů, např. do informatiky. Četl jsem, že je hoooodně těžký, ale možná je to o přístupu, třeba to pro mě s mým technickým myšlením (jsem průmyslovák) nebude tak zlé :-)
Zajímalo by mě, jestli je na FEK výuka angličtiny tak jednoduchá, jak mi bylo tvrzeno kamarádem bývalého spolužáka ze SŠ (který ovšem IM nestuduje) - prý je jednoduchá jak na střední.
Na interentu jsem četl něco o mikro- a makroekonomii, nevypadá to zas až tak hrozně, ale myslím si, že je budu mít šanci pochopit až po nástupu na školu.
Mohl bych se po vystudování uplatnit na této pozici, zejména pokud budu chtít po Bc. titulu pokračovat ve studiu?
Je stále platný tento příspěvek? https://www.vejska.cz/diskuze/46627
Absolventů ekonomických studijních programů je prý hodně, měl bych vůbec uplatnění?
Email: panglq923gmailcom