Ahoj, mohla bych poprosit stávající studenty/ absolventy na úpřimný názor na tuto školu? Zvažuji, že bych zde dostudovala navazujíci magisterské studium - marketing a reklama.
Jak to tam chodí, co administrativa? Je pravda, že mám na šechno jen jeden pokus pokuď si nezaplatím vyšší školné?
Děkuji všem za odpovědi a přeji hezký zbytek dne.
Email: mailbox.maysgmailcom
VŠEM
Kategorie: Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
Zobrazit reakce: od nejnovější - strom chronologicky
23.02.2022 20:35:48, Monika, zhlédnuto: 362x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
(30.03.2022 15:41:13, Kateřina Bizoňová) Ahoj,
se studiem na této škole jsem moc spokojená. Na každou zkoušku jsou 3 pokusy a zkouškové je celý rok i o víkendech, takže je jenom na tobě, kdy budeš chtít zkoušky udělat. Studijní oddělení je k dispozici každý den, případně můžeš vždycky poslat email, ale já raději volám - vždy mi to hned zvednou. Školné si můžeš zvolit podle toho, kolik máš času na plnění poviností, ale nehledě na úroveň školného máš pořád 3 pokusy na zkoušky. Kdyby tě ještě něco zajímalo, tak dej vědět reagovat zde
Email: Catherine14seznamcz -
(08.06.2022 17:50:10, Pavla Mrázová) Ahojte, na škole studuji druhým rokem a neměnila bych.
Na zkoušku máte vždy 3 pokusy, potvrzeno mou vlastní zkušeností, kdy se mi párkrát nepodařilo udělat zkoušku na první pokus.
Zkoušky a samotné zkouškové období je snad nejlepší, které vůbec kdy nějaká VŠ měla a má. Na vše mne přibližně 300dní, včetně víkendů a svátků, časově dopoledne i odpoledne a je jen na Vás kdy a v kolik se Vám zrovna bude hodit zkoušku absolvovat.
Kdyby Vás ještě cokoli napadlo, určitě se ozvěte
Krásný zbytek dne. reagovat zde
Email: pavlamrazovaaseznamcz -
(10.06.2022 15:53:43, Sofia Richterová) Ahoj,
ja som s touto školou veľmi spokojná, všetko sa dá splniť úplne v pohode len si to nemôžeš nechávať na poslednú chvíľu. Prednášky su veľmi zaujímave, keďže na škole sú len ľudia z praxe, takže vedia prednášku skvelo oživiť svojimi poznatkami. Na skúšky máš 3 pokusy, a ak sa ti to nepodarí ani na tretí pokus, potom sa dájú dokúpiť ešte ďalšie dva. Skúšky sa dajú zvládnuť úplne v pohode, ja by som odporúčala cenovú úroveň Standard, je to zlatá stredná cesta a je to trochu jednoduchšie, pretože si vyberáš jednu zo 4 podmienok, ktorú budeš plniť. Určite si riadne pozri naše stránky, tam je všetko úplne skvelo do podrobna rozpísané. Ale za mňa určite super reagovat zde
Email: richterova93gmailcom
Podobné příspěvky:
- MBA na VŠEM - Ostatní
- VŠEM versus VŠE - Ostatní
- VŠEM nebo VŠFS? - Výběr vysoké školy
- VŠEM - nutnéé!!!! - Informace o studiu
- VŠFS vs VŠEM - Ostatní
- Prodám Skripta VŠEM v dobrém stavu, max podtržení v textu anebo netknuté: - Ostatní
- VŠEM nejlepší škola! DOPORUČUJI! - Ostatní
- Prezenční nebo kombinované studium na VŠEM a MBA pro absolventy? - Informace o studiu
- Studium na VŠEM - Informace o studiu
- Studium na VŠEM - Informace o studiu
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.12.2024 23:05:07.