jsem ve 4. ročníku oboru Mechanik elektronik (Slaboproud) a zalíbily se mi fakulty FEL a FS a snažím se mezi nimi nějak vybrat..
Mezi moje oblíbené předměty patří elektronika, fyzika a matematika.
Problémy..nebo možná ne??
1.) Problém trochu vidím v tom, že poslední 4 roky jsem měl pouze němčinu, angličtině jsem se trochu věnoval ve volném čase, ale cítím tam pokles (na ZŠ jsem byl B2-C1, teď bych řekl tak B1..), myslíte, že to bude problém?
2.) Maturovat budu z matematiky, bojím se ale, že ani tak nebudu stačit, protože mám méně hodin než mají třeba na gymplu a dost lidí mi tvrdilo, že ČVUT je známé pro svou náročnost na matematiku.
Otázky
1.) U FEL EEM mám pocit, že nebudu stačit v "silnoproudu", protože můj obor je zaměřený na "slaboproud", je tomu tak? Zároveň se mi ale EEM líbí , protože představa prosezených hodin u PC a programování mě doslova děsí, naopak miluju, když je práce manuální a odborná zároveň a něco takového u EEM očekávám.
2.) U FEL EK mám pocit opačný, školu bych měl podle svého zaměření zvládat lépe a předměty vypadají také zajímavě, až na programování, kterého se upřímně bojím..
Předem děkuju všem za odpovědi a rady.

Email: kuba.kalivodaseznamcz