Chtěla jsem se zeptat, zdali někdo nemáte zkušenosti s ukončením VŠ, když jste potom hned chtěli přejít na jinou.
Abych vás uvedla do děje, momentálně jsem rozhodnutá ukončit stávající VŠ, vpodstatě mám odstudované 2 semestry, jedině nemám momentálně zkoušky z letňáku + 1 zápočet. Přemýšlím, jak to ale udělat a ukončením studia. Zápis na tu druhou VŠ mám na konci června. Nejradši bych to udělala tak, aby se mi podařilo takřka plánuje přejít, tedy ukončit studium na stávající VŠ a hned se zapsat na další.
Co jsem tak hledala na internetu, tak se musím dostavit do 3 dnů od ukončení studia na Úřad práce, nejradši bych se tomuto však vyhla, aby to prostě šlo plynule. Chápu to tedy dobře, že pokud se mi podaří ukončit studium na jedné VŠ a do 3 dnů bych se zapsala na druhé, nebyl by z toho žádný postih a vše by bylo OK?
Dále jsem se chtěla zeptat, jak dlouho cca trvá vyřízení žádosti o ukončení studia? Na stránkách naší VŠ jsem o tom nenašla absolutně nic, ani žádný formulář apod. (Vetuni). A dále jsem se jednou dočetla, že studentem přestávám být, až mi přijde kladné vyřízení mé žádosti o ukončení studia, ale jinde zase, že studentem přestávám být hned v tu dobu, co žádost doručím na studijní oddělení...kde je prosím pravda? A předpokládám, že studentem jsem hned po zápisu do studia, že ?
Děkuji a přeji pěkný den.

Email: kristy.masova2545gmailcom