Ahoj

. Četla jsem tu spoustu ohlasů na VŠEM, ať už pozitivních, či negativních, tak jsem se rozhodla, že i já sem přidám svůj názor a zkušenosti. Já vnímám VŠEM jako super školu, která dává velký prostor studentům, kteří chtějí při studiu pracovat. Vždy vyjdou vstříc, když člověk něco potřebuje a to se mi moc líbí. Ale tento příspěvek píšu hlavně proto, protože se mi moc líbilo, jak bravurně zvládli situaci ohledně covidu. Žádné změny jsem vůbec nepociťovala a nijak mě to ve studiu neomezovalo. Různé workshopy byly realizovány prostřednictvím jejich profilu na youtube a já jako pracující člověk si mohla zpětně přehrát tyto přednášky, i když jsem zrovna neměla čas, když se přednáška, či workshop vysílaly živě. A pak na téma z přednášky jsem mohla napsat například esej, když jsem zrovna měla čas a tak jsem vše perfektně stíhala. Práci i školu. Chápu, že toto nemusí všem vyhovovat, ale já si zvolila tu nejnižší cenovou úroveň (klasik) a vše zvládla. Dá se říct, že téměř bez problémů. Stíhala jsem i studentské aktivity. Takže kdo se rozhoduje, jestli tuto školu zkusit, tak se určitě není čeho bát. Vše se dá zvládnout a na vše je dostatek času.