Ahoj, jsem v závěrečném ročníku na střední a jsem rozhodnut že bych šel studovat informatiku. Zaujali mě FEL, FIT a Matfyz.
Nemáte někdo zkušenosti z těchto 3 škol? Jediné co jsem slyšel bylo to že na FITU projde do konce Bc. jen 15% studentů a FEL, že je s ČZU největší odkladiště těch co se nikam jinam nedostali.
Email: jenjuleseznamcz
FIT, FEL, Matfyz - zkušenosti

-
(17.02.2021 14:50:41, Riky) Ahoj, předem řeknu, že moje zkušenosti se všemi zmíněnými fakultami nejsou mé a vycházím více méně z obrázku, který jsem si o tom všem udělal a co mi řekli různí mí přátelé
Záleží, co si od tvé budoucí školy představuješ, co vím tak Matfyzu mi přijde, že odborné předměty jsou lehce upozaděny ve prospěch matematiky a celková i časová náročnost mi též přijde dost vysoká. Pokud máš rád volný čas úplně mi to nepřijde jako nejslepší volba. Množství práce je dost velké.
FEL-jako odkladiště bych ho rozhodně neoznačil, taky je to dost náročné, matiky hodně, ale ne jako na Matfyzu.
FIT- nevím, co k tomu říci. Nikdy jsem tam nebyl. A moc lidí odtamtud také neznám
Malá poznámka, záleží jaký jsi typ člověka. Pokud jsi "podivín" a tvoje vášeň je informatika rozhodoval bych mezi FIT a Matfyzem. Pokud jsi normálnější, máš rád lidi a tak, volil bych nejspíše FEL.
Každopádně nesekneš se ani s jedním. reagovat zde -
(17.02.2021 14:50:41, Riky) Ahoj, předem řeknu, že moje zkušenosti se všemi zmíněnými fakultami nejsou mé a vycházím více méně z obrázku, který jsem si o tom všem udělal a co mi řekli různí mí přátelé
Záleží, co si od tvé budoucí školy představuješ, co vím tak Matfyzu mi přijde, že odborné předměty jsou lehce upozaděny ve prospěch matematiky a celková i časová náročnost mi též přijde dost vysoká. Pokud máš rád volný čas úplně mi to nepřijde jako nejslepší volba. Množství práce je dost velké.
FEL-jako odkladiště bych ho rozhodně neoznačil, taky je to dost náročné, matiky hodně, ale ne jako na Matfyzu.
FIT- nevím, co k tomu říci. Nikdy jsem tam nebyl. A moc lidí odtamtud také neznám
Malá poznámka, záleží jaký jsi typ člověka. Pokud jsi "podivín" a tvoje vášeň je informatika rozhodoval bych mezi FIT a Matfyzem. Pokud jsi normálnější, máš rád lidi a tak, volil bych nejspíše FEL.
Každopádně nesekneš se ani s jedním. reagovat zde -
(18.02.2021 08:46:37, červená karkulka) Podle mého názoru je MFF UK škola pro chytré lidi. Informatika se skvělým uplatněním.
FEL a FIT jsou na stejné úrovni, matiky méně, každá je zaměřena trochu jinak. Konec konců FIT vzniklo z FELU. A ty co vyhoději z těchto škol, pak zamíří na ČZU. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- VŠE nebo ČVUT, názory a zkušenosti? - Vysoká škola ekonomická v Praze
- MatFyz - Ostatní
- Matfyz: Finanční matematika vs Obecná matematika - Univerzita Karlova
- Zkušenosti se studiem na této univerzitě a těchto oborů - Univerzita Hradec Králové
- Zkušenosti s oborem B60 - Bezpečnostně právní studia - Policejní akademie České republiky
- CEVRO Institut - Zkušenosti + Info - CEVRO Institut, z. ú.
- zkušenosti s SC&C - Ostatní
- MatFyz - Výběr vysoké školy
- MatFyz X VŠE - Výběr vysoké školy
- Zkušenosti se studiem ekologie a ochrany životního prostředí na FŽP či PřF? - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 02.03.2021 12:17:59.