Na VŠEM studuji prvním rokem. Platím si školné klasik (20 tis. ročně) a musím říci, že se dá všechno v pohodě zvládat a s ničím nemám problém. Kantoři jsou vlídní a milý a se vším mile rádi pomohou a navíc jsou to odborníci ve svém oboru. Na studijním oddělení jsou pro vás každý den minimálně na telefonu a na všem se s nimi dá skvěle domluvit. Obecně zvolení VŠEM hodnotím jako dobrý krok pro svoji budoucnoust a jsem rád, že jsem si zvolil tuto školu.
Email: vit.behalgmailcom
Studium na VŠEM
31.08.2020 22:50:55, Vít, zhlédnuto: 334x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
-
(02.09.2020 11:47:05, x) Studium v oboru, ve kterém je důležitá i schopnost písemného projevu - a spokojený je i lumen vládnoucí toliko prasopisem. Vůbec nepochybuji o tom, že jsi rád, že jsi si zvolil tuto školu, jenže pokud nejsi syn nebo gigolo na plný úvazek, jsi v loji. reagovat zde
-
(21.02.2021 13:19:56, shel44) VŠEM je vysoká škola, ktorá určite upúta predovšetkým najnižším školným. Čo mi ale vyhovuje najviac a popravde som to od školy spočiatku ani neočakávala, je možnosť absolvovať skúšky v priebehu celého roku. Ja ako pracujúca mamina túto možnosť s radosťou využívam. Vyučujúci z praxe, ktorí sa k študentom chovajú s úctou sa tiež už len tak nevidia. Ako ďalšie plus, ktoré môže niektorých študentov z verejných škôl prekvapiť je to, že skúšky sa skladajú na PC formou testu. Vidím v tom veľkú výhodu, pretože sa nestane, aby nejaký profesor niektorého zo študentov uprednostňoval, alebo naopak, vďaka nesympatiám mu hádzal klacky pod nohy. reagovat zde
-
(28.02.2021 11:34:54, Denisa) Ráda bych se přidala k autorovi této diskuze. Studium na škole je sympatické a vidím stejnou výhodu ve vyučujících, kteří ví, o čem mluví a v oboru se nevyskytují jen teoreticky. Anonymní urážlivé reakce dokáže napsat každý.
Během studia se každý zaměří na obor, který ho zajímá. Tomuto oboru se pak může věnovat více v písemných výstupech, které jsou studijní povinností každého. V rámci nižší cenové úrovně musí někteří studenti dále plnit mimoškolní aktivity.
Pokud ale víte, co chcete, studium vás zajímá a máte sebekázeň, pak je tato škola tím pravým pro vás.
reagovat zde
Email: mrazkovad314gmailcom -
(15.03.2021 19:19:12, Iveta) Ráda bych se také přidala s mojí zkušeností se studiem na VŠEM. Studuji na této škole inženýra, a to prezenčně. Musím souhlasit, že výuku je možné zvládnout i při nejnižším školném, a to i při práci.
Na škole si mi líbí, mimo ostatní, co tady zmiňují moji spolužáci je, že se vyučující snaží studenty co nejvíce zapojit do diskuzí a odpoví i na záludné otázky. Velikou výhodou studia na VŠEM jsou tzv. praktické aplikace, které představují volitelné předměty. Jedná se o předměty, jako například: webové technologie pro marketéry (naučili jsme se, jak udělat webovky), Internetový obchod (jak vytvořit e-shop), Business Plán (jak správně sestavit business plán s důrazem na finanční plánování). Tohle je jen výcuc z PA, na kterých jsem byla já, jelikož to jsou věci, co mně zajímají, ale je tam od každého zaměření trochu a je možné se na ně přihlásit, bez ohledu na zaměření- je tam třeba i psychologie, účetnictví, lidské zdroje atp.
Školu určitě doporučuji i ostatním reagovat zde
Email: jakoubkova.ivetagmailcom
Podobné příspěvky:
- VŠEM recenze - Informace o studiu
- Recenze na VŠEM po 3 letech studia - Výběr vysoké školy
- Studium na VŠEM - Informace o studiu
- Druhým rokem na VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- Studium VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- Hodnocení VŠEM - Výběr vysoké školy
- Druhým rokem na VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- Studium na VŠEM - Informace o studiu
- VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- Školné na VŠEM jaké vybrat? Specha!!!! - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 20.09.2024 06:15:05.