Ahojda, nemate nekdo zkusenosti s vysokou skolou Esma Barcelona v Praze? nebo jste o ni neslysely?
ESMA Barcelona
27.05.2007 13:15:28, Andrea, zhlédnuto: 546x, reakcí celkem: 12Reagovat na příspěvek
-
(27.05.2007 14:29:38, Tlapka) Vzhledem k tomu, že ji MŠMT nemá zařazenou pod soukromými vysokými školami, bych se nejdřív ptala, jestli je vůbec akreditovaná a jestli ti v praxi někdo získaný titul vůbec uzná. reagovat zde
-
(27.05.2007 21:59:19, andy) ze stranek skoly, jsem se docetla, ze je tato skola akreditovana u spanelskych vysokych skol reagovat zde
-
(28.05.2007 09:34:33, Rachel) Nešla bych tam ani náhodou. Co tě přivedlo k této škole????? reagovat zde
-
(28.05.2007 16:59:39, andrea) zatim sem se o ni pouze docetla, rada bych na statni vysokou skolu, ale bohuzel letos nemuzu, tak to budu muset vyresit soukromou. Slysela jsi jen negativni veci na ni? reagovat zde
-
(30.05.2007 13:14:32, Vila) prosím vas, co je na tejto skole zle, ked ju tu tak haníte? Ja teraz chodim na VSVSMV a na ESMA by som chcela absolvovat 2-ročné studum MBA. Ak máte niekto nejaké bližšie info o tejto škole, budem vdačná. reagovat zde
Email: carrie28seznamcz -
(30.05.2007 20:15:50, Jeanette) Ahoj Andreo, Esma není vůbec špatná škola, jestli hledáš něco při práci a hlavně ti nevadí povinná španina. Škola má akreditaci v Barceloně a tady je pod záštitou VŠE - na kterou můžeš během studia přejít(s rozdílovkama) anebo chodí studenti k nám. Já na této škole letos končím, podívala jsem se do Barcelony a naučila se dobře španělsky.Přístup vedení školy je individuální, ale jestli hledáš něco, kde ti nasoukájí extra vědomosti do hlavy tak to jdi raději na VŠE hned.Pracuju už několikk let a co pozoruju znalosti studentů ze soukromých škol nebo státních - je to srovnatelné. Praxi se naučíš až ve firmě, škola ti dá pouze teorii a ideu, do které oblasti se v budoucnu zařadit.Mimochodem absoloventi mají velmi lukrativní místa v nadnárodních firmách a MBA je vhodné dnes vlastnit za jménem. Takže jestli ESMA tak já říkam ano. Hodně úspěchů při rozhodování, pa Jeanette reagovat zde
-
(30.05.2007 20:27:00, andrea) ahojda, dekuju za dobre informace. Spanina by mi vubec nevadila. Chtela bych tam nastoupit rovnou po maturite. Ale k tomu si treba sehnat brigadu. Spis hledam skolu, ktera by me bavila a naucila se dobre veci k budoucimu zamestnani, ikdyz samozrejme praxe da nejvic. Studenti ji vetsinou studuji pri zamestnani???
reagovat zde -
(31.05.2007 00:02:20, Jirka) Mimochodem absoloventi mají velmi lukrativní místa v nadnárodních firmách a MBA je vhodné dnes vlastnit za jménem.
Muzes jmenovat nakou firmu???
MBA je vhodné dnes vlastnit za jménem.
Záleží na na tom, z jaké školy ten titul máš.
reagovat zde -
-
(02.06.2007 13:27:27, an) Studuju ESMu (bakalare) a tuhle skolu si velice pochvaluju. Individulani pristup ke studentum, prakticke ucivo (zadne zbytecnosti, proste to, co se ti hodi v praxi), studium jde skloubit s praci. Tahle skola ti da vsechno, co potrebujes do budouciho "pracovniho" zivota. Myslim, ze je to dobra volba. Co se tyce akreditace MSMT, tak je zde akreditovana a tim padem se na ni vztahuji vsekere vyhody, ktere maji studenti statnich skol. A pro ESMu hovori jeste jeden fakt, spousta studentu opustila statni skolu a sli studovat k nam - ESMu by nevymenily za jinou statni. reagovat zde
-
(03.06.2007 11:43:22, andrea) dekuju za porspevky, moc mi to pomohlo. Je mozno behem studia odjet studovat do zahranici? Skola je mi podle dostupnych informaci velmi sympaticka. Prijmaji na zaklade pohovoru?
reagovat zde -
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.09.2024 09:58:48.