Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli je tu někdo, kdo studuje tento obor v Brně - laboratorní diagnostika ve zdravotnictví případně už navazující biolanalytik? Zajímalo by mě, jak je pro vás studium náročné (i časově), jestli vás baví a co si myslíte o uplatnění v tomto oboru? Děkuji za odpověď
Email: apav01seznamcz
Laboratorní diagnostika ve zdravotnictví
02.01.2020 20:57:26, Ahaha, zhlédnuto: 956x, reakcí celkem: 2Reagovat na příspěvek
-
(03.02.2020 22:20:07, Honza) Zdar, studoval jsem ekvivalentní obor v Praze, takze mohu jen posoudit uplatnitelnost a ta je dobrá. Po bioanalyticích je poptávka v soukromých zdravotnických laborkách i v nemocnicích a to v laboratořích klinické biochemie, imunologie, hematologie, mikrobiologie, genetiky a podobně. Problém je ale, že je třeba si po magisterském studiu ještě dodělat atestaci, obdobnou jako dělají lékaři. Atestace trvá 5 let a stojí poměrně dost peněz (většinou platí zamestnavatel a ty se na oplátku zavážeš, že u nej budeš pracovat po nějakou dobu). Finančně to je ze začátku po škole bída, minimálně v nemocnici, kde je tabulkový plat nějakých 26 000 kč, naopak v soukromé mi nabídli nástupní mzdu 36 000 kč (v Praze). Po atestaci se dostaneš i přes 50 000 Kč i víc (spíš v soukromé laborce než v nemocnici). Jinak studium minimálně tady v Praze bylo poměrně náročné, ale taky zajimavé, mě bavilo dost. reagovat zde
-
(18.09.2020 09:34:18, Luisii) Ahoj, já si dovolím reagovat na odpověď. Smím se zeptat, jestli Tvé studium probíhalo na cvut na Kladně? reagovat zde
Telefon: 737178257, Email: luisa.simeckovaseznamcz, ICQ: 25001
-
Podobné příspěvky:
- Laboratorní diagnostika ve zdravotnictví - Informace o studiu
- Laboratorni diagnostika ve zdravotnictvi - Přijímačky, přípravné kurzy
- Management zdravotnictví - Informace o studiu
- Biomedicínská laboratorní technika - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
- Systémová integrace procesů ve zdravotnictví - České vysoké učení technické v Praze
- Diagnostika - Ostatní
- Specializace ve zdravotnictví - LF MU Brno - Výběr vysoké školy
- navaz.kombin.stud. obor: Management zdravotnictví - Univerzita Palackého v Olomouci
- Biomedicínská laboratorní technika - Výběr vysoké školy
- Management ve zdravotnictví - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 16.01.2025 22:31:53.