Ahoj, mám několik otázek ohledně studia na POLAC, obor Bezpečnostní management ve veřejné správě.
1) Neví někdo, kdy bude zveřejněno, zda jsem přijat a případně, kde přesně to najdu?
2) Neví někdo, kolik je cca potřebný percentil k přijetí?
3) Je tady někdo, kdo by si se mnou porovnal výsledky ze SCIO?
Děkuji za každou odpověď
Email: mata.99seznamcz
Otázky od uchazeče
22.05.2019 01:53:42, Matěj, zhlédnuto: 4499x, reakcí celkem: 11Reagovat na příspěvek
-
(23.05.2019 18:41:09, Siss) Ahoj, jelikož jsou letos poprvé scia, tak kdy budou výsledky nikdo neví. Stejně tak jaký je potřeba percentil.
Já mám součet percentilů 135. V sobotu jdu ještě na poslední scia. Chtěla bych to zlepšit. Jak jsi na tom ty? reagovat zde
Email: simca1012seznamcz-
(30.05.2019 17:43:23, Lucka) Ahoj, já nakonec scia pěkně pokazila, z angličtiny mám sice percentil 86, ale ZSV pouze 42,3 tak doufám, že mají oba testy stejnou váhu. Obávám se, že jsem bez šance vzhledem k tomu, kolik lidí se ročně hlásí..první termín jsem právo samostatně měla 77, psychologii v mínusu a teď právo 18 a psychologii nad 60, nesedly otázky. reagovat zde
Email: Liucyiseznamcz-
(11.06.2019 22:23:55, schsch) Ahoj, také by mě zajímalo, kdy dostaneme výsledky Psali jste někdo na studijní? reagovat zde
Email: annamihailova72seznamcz-
(12.06.2019 08:19:08, Lucia) Tak mi to nedalo a dneska jsem volala, bylo mi řečeno že se výsledky očekávají někdy v červenci, opět. No to bude čekání. reagovat zde
Email: liucyiseznamcz-
-
(08.07.2019 15:28:32, Siss99) Kdyžtak si mě přidejte na messenger. A založíme zatím nějakou skupinu jen tam- Simona Loudová reagovat zde
Email: simca1012seznamcz -
-
-
-
-
-
-
(12.07.2019 17:02:37, Bob) Já jsem asi jedinej, co tam ještě nic nemá... nebo fakt nevím reagovat zde
-
(15.07.2019 09:01:17, Blanka) Tak to je opravdu divný, protože 09.07. to už chodilo písemně poštou reagovat zde
-
(15.07.2019 10:41:27, Dydyy) Pokud tam stále nic nemáš, tak na 99% nejsi přijat, vyplňovali údajně jen přijaté, pokud se někdo hlásil na více oborů - na jeden byl přijat a druhý ne, tak už tam také výsledky má. Jinak čekat na dopis reagovat zde
-
-
(03.01.2022 13:24:18, Katka) Prosím, kdo jste byl prijat, jaky jste meli percentil / kolik bodu? Kolik je zhruba minimum na prineti?
reagovat zde
Email: katurijeseznamcz
Podobné příspěvky:
- Otázky k rig zkoušce - Zkoušky, zápočty, státnice
- otázky k účetnictví - Ostatní
- Otázky VŠAP - Vysoká škola aplikovaného práva, s.r.o.
- Testové otázky na VŠE z FRJ, MAT, AJ - Přijímačky, přípravné kurzy
- Vypracované otázky PEF ČZU - Česká zemědělská univerzita v Praze
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.09.2024 09:58:48.