Ahoj, hlásím se na VŠE na fakultu mezinárodních vztahů, obor mezinárodní obchod a rád bych se zeptal jestli pro mě studium nebude náročné pokud studuju veřejnou správu a nejsem z obchodní akademie ani z gymplu. Baví mě totiž jazyky a rád bych tam šel z tohoto důvodu
Email: sterakdery1gmailcom
Fakulta mezinárodních vztahů
08.02.2019 19:26:28, David, zhlédnuto: 1145x, reakcí celkem: 1Reagovat na příspěvek
-
(11.02.2019 12:46:31, Katka) čau, jako dost těžký. a to jsem chodila na gympl. Přišli mi tam ty lidi takoví zlostní, zamračení, přechytřelí trapáčci. ale zur sache: Fakt dost náročný, klepala jsem se strachy, blila 4x denně, stres, stala se ze macaté holky krev a mlíko hubená vychrtlá kostra bez koz a s vypelichanejma vlasama. Furt něco mluvili a mě v hlavě jen hučelo a ničemu jsem nerozuměla. Nespala jsem, nejedla jsem, plakala jsem....možná jsem ***á, možná ne. Každopádně je dobře, že jsem pryč. Pomalu se z toho dostávám. Dělám jako pomocnice na golfovém hřišti, jsem v klidu, na čerstvém vzduchu, na slunci, v přírodě, žádné stresy, pohoda, šéf je hodnej a velmi sympatickej, sem tam mi to udělá, umí to dobře je to VELKEJ chlap tam. Jemu se to líbí, mě taky, peníze ujdou... reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Fakulta mezinárodních vztahů - VŠE = Dobrá volba? - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Fakulta mezinárodních vztahů - VŠE = Dobrá volba?, FMV×FPH - Výběr vysoké školy
- VŠE Fakulta mezinárodních vztahů - Výběr vysoké školy
- VŠE - fakulta mezinárodních vztahů - Informace o studiu
- VŠE-Fakulta mezinárodních vztahů - Výběr vysoké školy
- Studium mezinárodních vztahů - Výběr vysoké školy
- VŠE fakulta mezinárodních vztahů - přijímačky - Informace o studiu
- Fakulta mezinárodních vztahů - obor diplomacie - Vysoká škola ekonomická v Praze
- VŠ veřejné správy a mezinárodních vztahů - Ostatní
- VSE-fakulta mezinárodních vztahů - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.12.2024 06:15:03.