Prosím máte tu někdo zkušenosti se skrytou kamerou? kde všude bych ji mohl hledat a v jakém zařízení?
Skryté kamery
01.02.2019 09:50:36, Ivos, zhlédnuto: 332x, reakcí celkem: 7Reagovat na příspěvek
-
(03.02.2019 14:08:02, Tom) Skrytou kameru můžete v dnešní době najít už opravdu ve všem co vás napadne, v klíčích od auta, hodinách, zaplaovači, kravatě propisce a další.... reagovat zde
-
(05.02.2019 14:32:24, Ivos) V klíčích od auta, kravatě a propisce? opravdu? kde jste tohle všechno viděl? to se normálně prodává? nebo si to někdo vyrábí doma sám? reagovat zde
-
(08.02.2019 12:42:07, Tom) Ano v tom všem můžete najít skrytou kameru, podívejte se na eshop www.1obchod.com, kde to všechno mají, objednával jsem si tam zásilku a další den po objednání jsem ji měl doma. reagovat zde
-
(24.04.2021 19:52:09, MiKa) Já osobně měl teda sluchátko ze spypexpert.cz. Nikdo mi ho nikdy neobjevil, což v těch situacích bylo hlavní Ale ani nechrčelo a vlastně funguje doteď. Jsem spokojený a hlavně jsem rád, že mi pomohlo, když bylo potřeba reagovat zde
Email: michal.kabelka.1998emailcz-
(10.05.2021 21:53:57, Peter) Ivoš se neptal ani tak na sluchátko jako na kameru, ale je pravda, že i kamery na spyexpertovi mají. Sám jsem tam nakupoval víc věcí včetně právě takové kamery, mám tam jedině pozitivní zkušenosti reagovat zde
Email: 001peter007seznamcz
-
-
-
-
(11.02.2019 12:49:31, šurýn) a na co ji potřebuješ, ty dobytku ? Filmovat holky v šatnách, na plovárně, na ***ech nebo převlékacích kabinkách ? Dej si pozor ? Raději se uspokoj na internetu pomocí ruk a kapesníku. Nebo jseš pedagog a chceš odhalit nepoctivé studenty ? reagovat zde
-
(21.05.2021 13:31:49, Anne) Ahoj, já mám zkušenost se skrytou kamerou ze spyexpert.cz, kde mají různé varianty jako například v kravaty, propisce,v bryýlích atp. Mrkni, snad to pomůže, zvlášť teď při zkouškovém reagovat zde
Email: Anne.kruljac_009emailcz
Podobné příspěvky:
- Skryté sluchátko - Studentské výhody
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.09.2024 09:58:48.