Vím, že radit někomu po síti je těžké, přesto bych byl rád, kdyby mi někdo napsal nějaké nápady, co bych mohl studovat. Vím, co stoprocentně dělat nemůžu, nebo nechci: předměty související s přírodními vědami (lékařství, matematika, fyzika, programování) - byl jsem na technické střední škole, přírodopis jsem neměl od základky a asi bych se už nechytil, matematika a počítání mi nikdy moc nešlo. Dále nic sportovního, nejsem vrcholový sportovec, takže to nepřipadá v úvahu. Jazyky jsou pro mě fajn, ale nesmí to být lingvistika (morfologie, fonetika...) - to jsem si teď na žurně užil víc než dost. Dějiny asi taky ne, s tím mám bohužel spíš špatně zkušenosti. Společenské vědy typu sociologie, filosofie, to je sice možná zajímavé, ale musí to člověk chápat.
Ve volném čase dělám počítačovou grafiku, nejsem na úplně top úrovni, vypracovávám se, ale vidím určitý progress. Zajímá mě marketingová psychologie, ale zase se bojím podat si na něco takového přihlášku, protože se zase nevyhnu určitým předmětům. Také mě baví práce s lidmi, zkoumat různé statistiky, jak se svět postupem času mění...
Preferuji města na Moravě, do Prahy nechci a cokoliv více na západ je už daleko.
Možná jsem hodně ostrouhal seznam toho, co bych mohl dělat. Je to ale realita a už mi dochází nápady

Díky moc za podněty!
Email: zoufalyjedinecseznamcz