Máš zájem o dobrou přípravu ke SCIO přijímačkám? Tak to si myslím, že jsi na dobré adrese
Já sama je mám nedávno a úspěšně! za sebou, byla jsem v zimním termínu minulého roku 2017. Teď vidím, jak se mi ta zdlouhavá příprava vyplatila a ráda bych se o materiály, ze kterých jsem se na zkoušky šprtala, podělila i s těmi ostatními, kteří se na zkoušky teprve chystají. Dost mi pomohly a myslím, že bez nich bych si zdaleka nebyla tak jistá...
Nabídnout a prodat tedy mohu:
> jako průvodce přípravou na testy ZSV a OSP se mi osvědčily CVIČEBNICE ZSV a OSP , ve kterých najdeš detailní rozbory postupů řešení všech úloh, strategie řešení, rady a tipy
> dál je efektivní si postupně dělat všechny možné testy, na to mi pomohla OBSÁHLÁ SÉRIE/SBÍRKA ZSV TESTÍKŮ A TESTŮ z mnoha různých let
> podobně jako cvičebnice je účinná i TESTOVÁ KNIHA S OSP TESTY , kde najdeš podrobné postupy řešení kompletních testů, rady "jak na to", výpočet percentilů a jak si vedeš
> a poslední moc dobrý materiál, který se ke mně dostal, jsou podrobně VYPRACOVANÉ OKRUHY/TÉMATA K ZSV TESTŮM , ke každému jednotlivému tématu, která se v těchto testech objevují; materiály jsou vypisovány z doporučené literatury a každé téma je kvalitně vypracováno tak zhruba na 10-14 stránek
Ceny jsou lidové!!!
Pokud máte o něco z toho zájem nebo jsou nějaké další dotazy, kontaktujte mě zde: elipse503seznamcz

Email: elipse503seznamcz