Ahoj,chtěla bych se zeptat,pokud je tu někdo kdo již studuje dálkové studium na polac,zda by mi mohl napsat jaké jsou požadavky na zápočty u některých předmětů v prváku.(Ráda bych si zvolila takové předměty,abych se pokud možno vyhnula prezentacím) .Z prezentování před lidmi mám panickou hrůzu.
Požadavky na zápočty-kombinované studium
29.08.2018 11:11:45, Lucka, zhlédnuto: 767x, reakcí celkem: 7Reagovat na příspěvek
-
(29.08.2018 14:15:23, mates) Ahoj, já chodím už do druháku a neboj to dáš. I já nejsem žádný ajnštajn a zvlád sem to. žádnej strach, z prezentací se dá vikroutit že máš jako nemoc nebo nemužeš mluvit potřebuješ se rychle vimočit nebo tak. ale fakt neboj reagovat zde
-
(29.08.2018 14:37:29, Lucka) Děkuji za předcházející odpověď,ale představovala jsem si ji trochu jinak a od někoho kultivovanějšího Ráda bych slyšela například : při úvodu do filozofie jsme museli dělat prezentaci,naopak ze římského práva se psal test.Něco podobného jsem tu četla,bohužel se většina netýkala předmětů pro prváky. reagovat zde
-
(29.08.2018 15:10:29, mates) ahoj,
já to bral tak nějak obecně. No jo nejsem kultivovanej docela hloupej a přezto studuji a asi to vistuduju asi něco na té klesající úrpvni vysokoškolského studia něco bude cha cha. Jak to bylo u konkrétních jednotlivejch předmětů si už nepamatuju já se z toho tak všelijak vyvlík jak sem popsal dříve (předstírání indispozice, náhlé močení, kolektivní práci za mě odnesl ten druhej/jinej - odměnil jsem se mu). a proč se vůbec bojíš mluvit na veřejnosti? Já sem jen línej a flákač ale s tím problém nemám. Bylas stim u doktora ? reagovat zde
-
-
(29.08.2018 23:19:34, Petra) Ahoj Lucko, já mám ale informaci, že se prezentace před studenty dělají na prezenčním studiu, ne na kombinovaném. Petra reagovat zde
Email: petraesseznamcz-
-
-
(30.08.2018 08:01:49, Petra) Není zač .
Já bych taky z toho nebyla zrovna nadšená. reagovat zde
Email: petraesseznamcz
-
-
Podobné příspěvky:
- VŠFS- Marketingová komunikace- kombinované studium ! - Vysoká škola finanční a správní, a.s.
- Kombinované studium - nejenom o víkendech? - Policejní akademie České republiky
- kombinované studium - Informace o studiu
- Dálkové/kombinované studium na Právnické škole v ČR? - Výběr vysoké školy
- Kombinované a distanční studiium - Ostatní
- Kombinované studium - Ostatní
- Výběr VŠ kombinované studium - Výběr vysoké školy
- Kombinovane studium OPF Karvina 20/21-poradite? - Slezská univerzita v Opavě
- ESF MU - Ekonomika a Management kombinovaně - Masarykova univerzita
- navazující kombinované studium na ČZU PAA a nebo PAE - Česká zemědělská univerzita v Praze
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.09.2024 09:58:48.