Prosím kohokoliv o nějaký čerstvý nadhled... Mám ekonomii na gymplu, baví mě, chtěl bych v ní pokračovat. Programování mě fakt nikdy nebavilo, nechápal jsem ho. C++ apod... Jsem v komplech hodně detailně zběhlý, ale programování nebyl můj šálek čaje.
Jsem z Brna a mám podanou přihlášku na ESF MUNI. Mám to kousek, je to příjemná nová budova, mají obstojnej IS. Je tam obor, který by mě bavil. Ale spousta lidí mi na to říká, že MUNI nikdo nezná, že ji nikdo moc nebere vážně a že pro budoucí uplatnění je to ***ý minimum... Na druhou stranu, před měsícem zařadil časopis TÝDEN brněnskou ESF na první místo svého žebříčku... tak čemu mám věřit?
Pak je varianta VŠE v Praze. Asi fakulta FSI, protože za tím by mi stálo jet do Prahy (tady v Brně adekvátní alternativu nemáme). Spojit moji zálibu v počítačích a ekonomii by bylo super, ale... programuje se tam moc? Na co je dán důraz při studiu FSI (třeba oboru Aplikovaná informatika), mohl bych si to programování zkrouhnout (zvolit si ekonomičtěji zaměřené předměty), abych se v tom netopil? Jsem odhodlanej makat a VŠE je vysoce prestižní. Mám ovšem reálně odůvodněnej strach o mý schopnosti to tam přežít..
Jo, a jeden plusovej bod pro VŠE je ten, že rodiče už by mě pochopitelně rádi viděli samostatnýho někde v kopru

Díky všem za obětovaný čas!
Email: vinterlik.vojtaseznamcz