Dobrý den všem, uvažuji o studiu VŠ, ale přeci jen už jsem ze studijních let dávno pryč a tak nějak se vůbec neorientuji v dnešní široké nabídce vysokých škol.
Chtěl bych z důvodu možného postupu v práci studovat VŠ. Bohužel má znalost cizího jazyka je špatná, takže bych uvítal školu kde se až tak nelpí zrovna na jazyku, ostatní jsem snad schopen se naučit.
Samozřejmě půjde o kombinované studium a nechce se mi pouště do studia soukromých škol za vysoké školné.
Upřednostnil bych školu na Moravě. Uvažoval jsem o UTB Zlín. Máte někdo se touto školou zkušenosti??
Za váš čas a případné rady díky.
David
Email: richerpostcz
Jakou školu vybrat

-
(10.12.2017 15:54:35, Erik) Myslím, že jestli ti je víc než 26, pak stejně budeš muset platit školné, i když půjdeš na veřejnou školu. (Ale nejsem si jistý.)
Jaký obor/zaměření tě zajímám, jakou máš práci? Těžko říct, když jsi vůbec neuvedl, čím se zabýváš.reagovat zde
-
(10.12.2017 18:26:22, David) Je mi 40, dělám ve veřejném sektoru, papírová práce - ekonomie. Ze školy jsem víc než 20 let pryč, takže k té se nemá cenu vracet, už toho z ní moc vědět nebudu. Management, ekonomie, možná logistika, tímto směrem bych to chtěl směřovat. reagovat zde
Email: richerpostcz -
(10.12.2017 18:45:54, x) Sice jsem na protest proti nemazání textů nabízejících spolupráci na podvodu se závěrečnými pracemi nechtěl vůbec reagovat k věci, ale přece: To se školným (poplatkem za delší studium) je nesmysl. Je to nesmysl, který se už téměř netraduje - takže raději příště, až si budeš něco myslet, zamysli se a pokus si o tom něco dohledat. reagovat zde
-
(10.12.2017 22:47:17, zz) Školné se platí na veřejných školách při překročení 3 + 1 na bc a 2+1 na Mgr.
Nad 26 se platí zdravotní, škola se od 2010 vůbec nepočítá do důchodu, takže by si každý student měl sám platit sociální.
Vzhledem k tomu, že tazatel pracuje, tak to se ho netýká.
Pokud tedy bude studovat 3+1 a 2+1 maximálně, nebude platit nic. reagovat zde
-
-
(10.12.2017 20:16:05, ...) Vysoká škola bez cizího jazyka? No, to hodně štěstí s hledáním. Pravděpodobně budeš muset jít na nějakou soukromou, jelikož i ta nejhorší veřejná škola po tobě dnes bude chtít minimálně angličtinu, zvlášť když chceš ekonomii. Lepší školy po tobě kromě toho budou chtít ještě jeden jazyk. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Jakou vysokou školu? - Výběr vysoké školy
- Nevím na jakou vysokou, pomoc ! - Výběr vysoké školy
- Jakou ekonomku si vybrat? - Výběr vysoké školy
- Co studovat, jakou vybrat VŠ? + Jazyky - Výběr vysoké školy
- Vychovatelství - kterou školu? - Výběr vysoké školy
- JAKOU DALŠÍ ŠKOLU MOHU STUDOVAT PO LF - Informace o studiu
- Zkušenosti na VŠEM- ANEB PROČ JSEM SI VYBRALA TUHLE ŠKOLU - Ostatní
- Jak si vybrat to pravé? FMV VŠE, MUNI.....? - Výběr vysoké školy
- Nevím jakou vysokou školu studovat - Výběr vysoké školy
- Školné na VŠEM jaké vybrat? Specha!!!! - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 14.02.2025 10:19:30.