Tak dvě "kvalitní" vysoké školy VŠRR a BIVŠ se nám spojily dohromady a začaly si říkat Ambis. No tak to jsem zvědavý na kvalitu absolventů ach jo
Ambis
Kategorie: Bankovní institut vysoká škola, a.s. - už ne
Zobrazit reakce: od nejnovější - strom chronologicky
18.11.2017 15:22:57, Honza2, zhlédnuto: 13762x, reakcí celkem: 11Reagovat na příspěvek
-
(02.03.2018 14:18:19, Pavel) Zdarec všem.
Je tady někdo kdo studuje v Brně na VŠ Ambis? Tak nějak jsem zjistil, že skripta jsou v E- podobě a člověk se k nim nedostane dříve než si zaplatí školné.
Tudíž kdo si chce přilepšit, nechť mě napíše a určitě se domluvíme.
Koupím všech 6 semestrů nebo aspoň první dva.
Díky P.Š. Spacirpseznamcz reagovat zde
Email: spacirpseznamcz -
(02.03.2018 14:20:29, Pavel) Jsem zapomnněl zmínit obor.
Manažerská psychologie reagovat zde
Email: spacirpseznamcz -
(04.05.2018 19:39:38, Dominik) Ahoj všem, rád bych začal v Praze studovat dálkově Ambis...Kriminalistiku a právo. Hledám někoho kdo již toto studoval či studuje. Potřebuji info o výuce a jak dálkové studium probíha. Můj mail je Houskisemailcz. Předem moc děkuji. Dominik. reagovat zde
Email: Houskisemailcz -
(26.06.2018 21:34:54, Akinom) Někdo, kdo studuje na ambis? Letos nastupuji a ráda bych pár info.., prosím do emailu:babcanikovaseznamcz. reagovat zde
Email: mbabcanikova9gmailcom -
(01.02.2019 21:13:49, Martina) Opravdu kvalita 0. Bohužel jsem začala tuto školu studovat a budu muset odejít. Strašná organizace ze strany studijního oddělení a nekvalitní výuka zaměřená jen na teorii. Neustálé změny v rozvrhu apod. reagovat zde
Email: martina.firnovaseznamcz-
(23.04.2019 20:01:33, Monika) Ahoj Martino.
Docela hledím. Já se tam teda taky hlásila na kriminalistiku a Kriminoologii ... ale po těch negativních příspěvcích ...opravdu nevim nevim ... smlouvu jsem tedy zatím neodevzdala, a asi to ani neudělám. Spíše mě zajímá ta forma studia, všichni tvrdí ze jsou materiály a poslední chvíli daný na intranet a ze výuka je otřesná a teda ze odpadavaji hodiny a neustále změny. To je to opravdu tak děsné? Budu rada za tvou reakci a případný popis zkušenosti.
Díky Monika reagovat zde
Email: monika.janikova91gmailcom
-
-
(03.04.2022 10:09:21, Monika) Škola má opravdu šílenou úroveň a byla vytvořena za cílem vytáhnout ze studentů co nejvíce peněz. Platíte za každou administrativní komunikaci, za vše. Musíte se zavázat zaplatit školné dopředu, i přestože skončíte, pokud do dne nezaplatíte, načítají se vám šílené poplatky každý den. A dle dalších recenzí je podobných názorů, jako je ten můj opravdu spousta. Tuto školu nikdy více! reagovat zde
Email: monikadseznamcz -
(05.04.2022 15:04:38, Zbyněk Kalabis) BIVŠ byla kvalitní škola, ale po jejím vplynutí do AMBIS pochybuji o její kvalitě; byly zrušeny její původní programy a nahrazeny "bůhví čím". Škoda. reagovat zde
Email: z.kalabisseznamcz -
(11.04.2022 12:47:10, Pavlína) Nedoporučuji školu, ty recenze na školu jsou strašlivé. Škola maže nepohodlné recenze. Našla jsem je na facebooku Ambis – recenze školy odkaz tu https://www.facebook.com/Ambisrecenze
reagovat zde
Email: pavlina.novotna99gmailcom -
(18.01.2024 18:38:40, jensenepo*) Doporučuji vyhnout se této firmě a nepodávat přihlášku. Studuji na škole a sice jsem ji za 3 roky navštívila jen na testy, tudíž nevím v podstatě co to je stavbu krom schodů a učebny na testy a nikdy jsem se nemusela učit vzhledem k tomu, že i taková angličtina kde se probíralo něco ve smyslu ,,I have a dog" prostě jednoduchá jak facka a jen chodila odklikávat nějaký věty, které jsou tak jednoduché, že ani nevím že studuji, tak ta hodnota takového diplomu nevím k čemu mi bude. Avšak ještě bych doporučila opravdu dát na recenze školy, protože ti poškození žáci by se neozývali právníkům jenom tak a já mám s něma dost nemilé zkušenosti reagovat zde
-
(03.04.2024 12:45:58, Kvv26) Ahoj. Máte někdo zkušenost s distančním studiem oboru Marketingová komunikace nebo Ekonomika a management podniku na Ambis? Kolik berou lidí na distanční studium? Díky reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Ambis - Bezpečnostní management - magisterské kombinované studium - Bankovní institut vysoká škola, a.s. - už ne
- Ambis vs. Metropolitní univerzita Praha - Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut - AMBIS, a.s.
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.