Dobrý den,
vybírám si vysokou školu a zaujali mě obory informačních technologií. Chodím na gymnázium, matika je v pohodě, jenom o informatice vůbec nic nevím.
Preferuji Hradec nebo Pardubice, a to na UPa FEI Informační technologie. Má někdo zkušenosti se studiem, následným uplatněním? A taky se mi líbil ekonomický obor Informační bezpečnostní systémy, je to obor do IT sféry?
Samozřejmě uvítám i jiné návrhy na IT školy nebo obory.
Děkuji.
Email: nikol.jacseznamcz
Škola na informatiku

-
(30.10.2017 11:27:58, P) Hradec a Pardubice jsou k ničemu.
Jestli opravdu máš zájem něco vědět o informatice, tak vybírej z FI MUNI, MFF UK, FIT VUT, FIT ČVUT, případně FEL ČVUT. Možná také UPOL a VŠB, pokud chceš "zlatou střední cestu".
Pokud chceš propojení s ekonomikou, což je chytré, tak hodně takových oborů je v Brně (ESF MUNI, FP VUT - na obou mám kamarády, tak ti můžu něco zjistit, já sám jsem na FI MUNI, PEF Mendelu a co vím, tak v Praze je FIS VŠE). Obor bezpečnostní systémy nejspíše o ekonomice moc nebude...
Hlavně mysli na to, že na tomto oboru dokážeš slušně placenou praxi sehnat už v prvních semestrech studia a logicky se ti bude lépe hledat v Praze nebo v Brně, kde je dost IT firem, možná v Ostravě jich pár taky je. V HK ani v Pardubicích si nic nevybavuji. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Ekonomická škola - Výběr vysoké školy
- Kde studovat informatiku v Ostravě - Univerzita Karlova
- Předpoklady pro studium IT/Další škola - Výběr vysoké školy
- Kam jít studovat informatiku? - Výběr vysoké školy
- Studium lékařské genetiky (MU) - uplatnění? Nebo na informatiku? - Výběr vysoké školy
- Vysoka skola zamerena na IT - Výběr vysoké školy
- Škola - Ostatní
- Druhá vysoká škola - Informace o studiu
- Proč nestuduje víc lidí informatiku? - Ostatní
- POLSKO - Dolnoslezská vysoká škola-Mgr.-Spec.pedagogika a učitelství ZŠ+MŠ - Studium v zahraničí
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 13.03.2025 14:16:20.