Ahoj,
Nenajde se tu někdo, kdo si prošel přijímacím řízením na obor Design prostředí? Na jaké téma jste odevzdávali domácí práce s v jakém formátu (malba, kresba, foto)? Jaká úvaha se píše? A co se skrývá pod tím "malým designovým úkolem"?
A jaký je obor už během studia?
Budu vděčná za jakoukoli informaci!
Email: tereza130gmailcom
Design prostředí
22.06.2017 10:11:45, TaM, zhlédnuto: 360x, reakcí celkem: 2Reagovat na příspěvek
-
(13.12.2018 22:11:39, Anča) Ahoj,
jsem ve stejné situaci - snažím se najít nějaké informace k tomuhle oboru..
Nezjistila jsi už něco víc?
reagovat zde
Email: zatl.anaseznamcz -
(04.08.2020 16:19:55, anonymustul) čau, vím, že tohle vkládám nejspíš jako reakci na něčí příspěvek, ale chtěla jsem se zeptat jestli je tady někdo, kdo má zkušenosti s oborem biomedicínská technika na FZS tul nebo i s tou fakultou celkově. Taky by mě zajímalo jak to chodí na Harcově na kolejích jestli je to opravdu tak malá škola, že se tam všichni znají … upřímně TUL jsem měla až jako úplně poslední možnost a nyní se rozhoduju zda radši nestudovat na VŠB v Ostravě mám z toho strašný stres, protože to pro mě bude úplně jiné prostředí a lidi tak .. kdyby měl někdo jakýkoliv informace pro mě dost by mi to usnadnil budu ráda za cokoliv.
reagovat zde
Email: 13061620emailcom
Podobné příspěvky:
- Přf UK - ochrana životního prostředí - Informace o studiu
- VŠ, dálkové studium, design+automobily+IT - Výběr vysoké školy
- Grafický design - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
- Kde studovat design? - Informace o studiu
- materiály k přijímacímu testu - Člověk a biosféra,Ekonomika životního prostředí - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Zkušenosti se studiem ekologie a ochrany životního prostředí na FŽP či PřF? - Výběr vysoké školy
- Co obsahuje design a IT najednou? :) - Výběr vysoké školy
- Prosba o pomoc s vyplněním dotazníku - bydlení a životní prostředí - Ostatní
- Talentové zkoušky - Design nábytku - Mendelova univerzita v Brně
- ekonomka/ design nábytku - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.