Kde byla podle Vás nejlepší únikovka, kterou jste navštívili?
Únikové hry v Praze

-
(02.06.2017 01:26:42, Mara) Já asi nejvíc Tajemství císaře v The chamber, mají velice dobře vychytané rekvizity a promyšlené úkoly reagovat zde
-
(04.06.2017 21:37:11, Honza) Tam jsem byl taky, na hře dům duchů, přítelkyně se z toho málem po...., ale já jsem si to moc užil mnohem lepší, než koukat na horor reagovat zde
-
(07.06.2017 12:42:45, Pepa) Díky moc za tento tip, byl jsem tam včera a je to naprostá bomba, všem velice doporučuju reagovat zde
-
(06.08.2017 15:33:50, Luboš) Vybrat nejlepší je trochu oříšek. Rozhodně první byla opravdu působivá, protože člověk ještě moc nevěděl, do čeho jde. Nedávno jsme byli na jedné zajímavé (http://www.exitdoor.cz/) a moc jsme si to užili.
Tahle se pro změnu odehrávala v autobusu.
reagovat zde
Email: lubos.sukecseznamcz -
(17.11.2017 14:28:24, Beata) Mě nejvíce zaujala Alchymistova komnata.Hodně jsem se bavila. reagovat zde
-
(19.11.2017 15:05:15, Kristýna) To ti musím dát za pravdu, protože já tam byla s přítelem a strašně jsme se pobavili.Hodně nás komnata nadchla.Příště půjdeme na Enigmu. reagovat zde
-
(25.11.2017 19:01:34, Tonda) Já byl v týdnu taky na Alchymistově komnatě a nemělo to chybu.Kdo chce tak se může o tom více dozvědět na www.mindmaze.cz reagovat zde
-
-
-
(08.12.2017 20:22:51, Petr) Zdarec pokud mohu doporučit tak běžtě na novou únikovku Galactic Pioneers.Nemá to chybu.Hodně mě to nadchlo. reagovat zde
-
(18.12.2017 11:56:21, Petr) Byli jsme s partou na dost únikovkách. Nejvíce se nám asi líbila venkovní únikovka Kryptograf. Podle nás je to skvělý nápad řešit úkoly venku a nebýt svázán časovým limitem. Navíc to měli výborně promyšlené. Dostanete zamčený batoh a pak postupně odemykáte kapsy a řešíte věci uvnitř. reagovat zde
-
(30.05.2018 19:55:00, Stanislav) Zdravím, byl jsem nedávno v Questerlandu (viz https://questerland.cz/) v tom zombie roomu, musím říct že fakt pecka, určitě v topu pražských quest roomů reagovat zde
Email: stanislavrottnerseznamcz -
(03.01.2019 20:17:04, René) Dobrý den, potřeboval bych koupit únikovou hru jako dárek, poradíte mi, kde se to dá koupit jako dárkový poukaz? reagovat zde
-
-
(11.01.2019 15:43:45, René) Ideálně Praha nebo okolí.... já jsem se už i po něčem díval, ale docela mi vadí, že je vše docela krátce časově omezeno.... reagovat zde
-
(12.01.2019 13:17:11, Tomáš) Pokud hledáte dobrou únikovou hru, tak doporučuji se podívat na https://www.adrop.cz/escape-hry mají poukaz y, které platí rok a dají se ještě o rok prodloužit. reagovat zde
-
(01.08.2019 17:36:14, David) Koukněte na: nowescape.com/cs/prague-czech-republic dobrý seznam všech únikovek v Praze reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Spolubydlení na Národní třídě v Praze - Ubytování a stravování
- Co dělat v Praze? - Volný čas
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 29.04.2025 20:04:18.