(18.09.2017 09:58:12, Jarvis)
Ano, bud v klidu. Ja mel 28 a dostal jsem se.
reagovat zde Email: Jarvisgmailcom
(06.02.2018 14:00:32, pulach)
Prosím nevíte, jak to loni bylo u kombinovaného studia. Hlásím se na sociální pedagogiku a zdravotně sociální a první test jsem trochu zkazila a mám percentil jen 35. Moc děkujireagovat zde Email: pulachseznamcz
(22.02.2018 17:48:36, Hana)
Ahoj, chci se hlásit na kombinované studium ekonomie, nejlepe na obory, které mají něco společného s účetnictví nebo daněmi. Chci jit na nějakou skolu co nejblíže Olomouce (Brno, Opava, Ostrava, Zlin, Karviná atd.). Máte prosím někdo nějaké zkušenosti? Budu ráda za všechny informace. Zajimaly by me především přijímačky ( jaký potrebuju percentil v OSP atd.), ale ráda budu za jakékoliv informace i o studiu atd. Předem všem děkuji
reagovat zde Email: hanakalabusovaseznamcz
(22.02.2018 17:48:58, Hana)
Ahoj, chci se hlásit na kombinované studium ekonomie, nejlepe na obory, které mají něco společného s účetnictví nebo daněmi. Chci jit na nějakou skolu co nejblíže Olomouce (Brno, Opava, Ostrava, Zlin, Karviná atd.). Máte prosím někdo nějaké zkušenosti? Budu ráda za všechny informace. Zajimaly by me především přijímačky ( jaký potrebuju percentil v OSP atd.), ale ráda budu za jakékoliv informace i o studiu atd. Předem všem děkuji
reagovat zde Email: hanakalabusovaseznamcz