Absolutně nedoporučuji, viz. můj příběh. Kámenem úrazu na této škole jsou seminární práce, ke kterým je přistupováno velmi individuálně a dle nálad lektorů. V mém případě u seminární práce č. 2 mi můj lektor nejdříve napsal, že téma, které jsem si vybral, je poněkud složité a vyvodit z něj doporučení a závěry je těžké. Práci zamítl. Načež jsem si vybral druhé téma trochu z právního oboru, ovšem které mi bylo bližší. Můj konzultační lektor, naštěstí s titulem JUDr., mi po několika korekcích seminární práce (SP) ne příliš jasně oznámil emailem, že jako taková není ještě zcela v pořádku. Měl jsem tedy za to, že SP je OK a odeslal jsem jí k jejímu oficiálnímu zhodnocení (trochu má chyba, dobrá). Vrátila se mi zpět opět jako zamítnutá. Tudíž jsem SP s tím samým lektorem následující půlrok vylepšoval do té doby, dokud nebyl můj konzultační lektor spokojen. Práci jsem tedy odeslal k jejímu poslednímu možnému zhodnocení s tím, že se dostanu alespoň k její obhajobě. Ale tentokrát ji dostal na stůl jiný lektor staršího ročníku s akademickým tit. Mgr., který celou práci zavrhl jako absolutně nevyhovující. Přičemž jsem nejdříve dostal vyjádření emailem, že je práce schválená, načež po několika hodinách v ten samý den jsem obdržel emailem vyjádření, že práce zcela nevyhovuje. Mám z tohoto postupu velmi smíšené pocity a nedokáži si vysvětlit, proč jednomu lektorovi s tit. JUDr. SP vyhovuje a druhém s tit. Mgr. absolutně ne.
Obor: Podniková ekonomika
Email:
ejamie23gmailcom