Ahoj, nabízím online materiály z přípravného kurzu + vzorové otázky s kompletním řešením. vše v online podobě, ukázky materiálů ráda poskytnu.
Materiály z přípravného kurzu + vzorové otázky s řeším - PRODEJ
Kategorie: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Zobrazit reakce: od nejnovější - strom chronologicky
24.03.2017 21:09:23, Jana, zhlédnuto: 640x, reakcí celkem: 14Reagovat na příspěvek
-
(04.04.2017 17:10:50, Kristýna) Ahoj, měla bych o materiály zájem. Poslala by jsi mi je prosím? (email: kristyna.smidova323seznamcz reagovat zde
Email: kristyna.smidova323seznamcz-
(04.04.2017 17:13:42, Kristýna) ještě kolik by jsi za ně chtěla a z jakého jsou roku? reagovat zde
Email: kristyna.smidova323seznamcz-
(03.07.2017 22:47:26, Dvořáková) Nabízím vypracované otázky (které jsou zkontrolované učiteli) na přijímací zkoušky včetně modelových otázek na veterinu do Brna. Lze je využít i na další obory a především na lékařské fakulty. Zdarma zašlu ukázky z vypracovaných otázek. Všechny otázky jsou vypracované ve wordu a je možno s nimi dále pracovat.
1) biologie – 297 otázek
2) chemie – 260 otázek
+ navíc otázky i z fyziky
Dále nabízím prezentace z přípravných kurzů veterinární univerzity. Tyto prezentace a materiály jsou přímo od učitelů a je v nich obsaženo učivo na přijímací zkoušky. Přípravný kurz se dělil na 6 částí:
1) obecná a anorganická chemie – 7 prezentací
2) organická chemie – 6 prezentací + 4 testy s řešením
3) obecná biologie – 7 prezentací + 29 zajímavých článků (které nám přednášející učitelka četla)
4) zoologie – 7 prezentací + 2 wordy teorie navíc
5) biochemie – 2 prezentace
6) fyzika – 40 prezentací nebo pdf souborů
Všechny materiály jsou ve verzi, kdy s nimi jde dále pracovat, což je například dobré pro vlastní poznámky.
Napište mi na email dvorakova025seznamcz a ráda Vám poskytnu další informace.
reagovat zde
Email: dvorakova025seznamcz
-
-
-
(12.04.2017 10:53:35, Simona Bognarová) Ahoj měla bych zájem o materiály z přípravného kurzu, mohly bychom se nějak domluvit ? Předem děkuji reagovat zde
Email: bognarova.sseznamcz-
(03.07.2017 22:47:46, Dvořáková) Nabízím vypracované otázky (které jsou zkontrolované učiteli) na přijímací zkoušky včetně modelových otázek na veterinu do Brna. Lze je využít i na další obory a především na lékařské fakulty. Zdarma zašlu ukázky z vypracovaných otázek. Všechny otázky jsou vypracované ve wordu a je možno s nimi dále pracovat.
1) biologie – 297 otázek
2) chemie – 260 otázek
Dále nabízím prezentace z přípravných kurzů veterinární univerzity. Tyto prezentace a materiály jsou přímo od učitelů a je v nich obsaženo učivo na přijímací zkoušky. Přípravný kurz se dělil na 6 částí:
3) obecná biologie – 7 prezentací + 29 zajímavých článků (které nám přednášející učitelka četla)
Všechny materiály jsou ve verzi, kdy s nimi jde dále pracovat, což je například dobré pro vlastní poznámky.
reagovat zde
-
-
(14.04.2017 13:56:54, Ada) Ahoj, mala by som záujem o materiály email adrikad787gmailcom reagovat zde
Telefon: 911455744, Email: adrikad787gmailcom -
(14.04.2017 23:20:24, Alžběta Truhářová) Ahoj, i já bych měla zájem o materiály, které nabízíš. Děkuji!
email: bettynkatseznamcz, telefon: 723 479 155 reagovat zde
Email: bettynkatseznamcz-
(03.07.2017 22:48:16, Dvořáková) Nabízím vypracované otázky (které jsou zkontrolované učiteli) na přijímací zkoušky včetně modelových otázek na veterinu do Brna. Lze je využít i na další obory a především na lékařské fakulty. Zdarma zašlu ukázky z vypracovaných otázek. Všechny otázky jsou vypracované ve wordu a je možno s nimi dále pracovat.
1) biologie – 297 otázek
2) chemie – 260 otázek
reagovat zde
-
-
-
(17.05.2017 10:33:57, Lucka) Ahoj,
poslala bys mi je prosím taky na mail.
Děkuji
reagovat zde
Email: winankaseznamcz-
(02.07.2017 11:55:57, Kateřina) Ahoj, měla bych taky zájem. Prosím pošleš mi to také? reagovat zde
Email: tucakaseznamcz-
(03.07.2017 22:46:48, Dvořáková) Nabízím vypracované otázky (které jsou zkontrolované učiteli) na přijímací zkoušky včetně modelových otázek na veterinu do Brna. Lze je využít i na další obory a především na lékařské fakulty. Zdarma zašlu ukázky z vypracovaných otázek. Všechny otázky jsou vypracované ve wordu a je možno s nimi dále pracovat.
1) biologie – 297 otázek
2) chemie – 260 otázek
reagovat zde
-
-
-
(02.07.2017 22:13:24, veterina) Dobrý den,
nabízím výborně vypracované otázky k přijímacím zkouškám na veterinární fakultu do Brna. Tento rok jsem dělala přijímací zkoušky a nyní je ráda předám někomu dál. Všechny otázky jsou zpracované ve wordu. Napište mi na email veterinavypracovaneotazkykpzseznamcz a ráda zašlu ukázky zdarma
také Vám mohu poskytnout všechny prezentace od učitelů FVL z přípravného kurzu.
veterinavypracovaneotazkykpzseznamcz reagovat zde
Email: veterinavypracovaneotazkykpzseznamcz-
(03.07.2017 14:05:38, Renata) chtela bych ještě jednou poděkovat! Zpracování bylo skvělé a z prezentací jsem byla nadšená- hodně informací. Dlouho jsem uvažovala jestli mám chodit na přípravný kurz, ale ty prezentace bohatě stačí a připraví na zkoušky! Takže za mě jedno velké doporučení, protože mě dostalo na vejsku reagovat zde
-
Podobné příspěvky:
- vzorové otázky s řešením + materiály z přípravného kurzu - PRODEJ - Přijímačky, přípravné kurzy
- vzorové otázky s řešením + materiály z přípravného kurzu - PRODEJ - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
- Materiály k přijímačkám na vterinu do Brna (i z přípravného kurzu) - Bazar
- Materiály z prípravného kurzu VFU v Brne - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
- Materiály prípravného kurzu FAF VFU v Brne 2019/2020 - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
- Studijní materiály k přijímačkám na veterinu - Přijímačky, přípravné kurzy
- Studijní materiály k přijímačkám na veterinu - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
- Materiály k přijímacím zkouškám - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
- PEF Mgr - Podnikání a administrativa materiály k příjimačkám - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Vzorové otázky a kompletní podklady k příjmačkám - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.12.2024 10:33:04.