moc by mi pomohlo, kdyby tu byl někdo, kdo studuje nebo případně zná někoho, kdo studuje na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně, konkrétně na fakultě Multimediálních komunikací. Zajímal by mě studijní program Teorie a praxe audiovizuální tvorby - Audiovizuální tvorba (kamera, střihová skladba nebo zvuková skladba), studijní program Výtvarná umění - Grafický design. Potřebovala bych nějaké informace ohledně přijímacích zkoušek na tyto studijní porgramy. Na co si dát pozor, co nedělat, co dělat, co číst (stačí jejich doporučená/povinná literatura?), jak je těžké obstát u pohovoru, na co se ptají, jak vypadá a jak je náročná talentová zkouška (ta nepřipravená). Jsem velký trémista, proto bych potřebovala vědět, jak náročné je potom vymýšlet něco "na místě" - (vaše zušenosti). Pak jak vypadá samotné studium - přístup profesorů, samotné zázemí (kolej, menza), dostupnost literatury, ochota profesorů. A hlavně budoucí uplatnění. Dostáváte nabídky na práci už během studia? Nebo "zajišťuje" tato místa samotná fakulta, jako je to na některých vysokých školách? A nakonec snad nějaké vaše rady, nebo jiné podobné (lepší) fakulty, vysoké školy s podobným tématem. Děkuji moc za jakoukoli odezvu. Pro případnou další komunikaci přikládám Skype. V. :-)
Email: varmuzova.veseznamcz, Skype: Veronika Varmužová