Zdravím,
jsem ve čtvrťáku na obchodce a rád bych pokračoval na VŠ. Zajímám se o IT management, ideálně více IT a méně ekonomiky nebo půl na půl, nebo také uvažuji o spojení matematika-ekonomika.
Na většinu IT najdu recenze přímo od studentů nebo absolventů, kteří píší blogy (FI MU, FIT VUT i ČVUT atd.), ale nemohu najít nic o těchto oborech stojících mezi IT a ekonomikou. Myslíte si, že Podniková informatika a ESF MU může konkurovat aplikované informatice na VŠE? A co Manažerská informatika na VUT nebo Informatika a management na FIT ČVUT?
Jako o druhém oboru (záloha) uvažuji o Finanční a pojistné matematice. Opět, myslíte si, že ta na MU může konkurovat například oboru Matematické metody v ekonomii na FIS VŠE, Kvantitativní metody v ekonomie na FIT VUT, Finanční matematice na matfyzu nebo Matematika - ekonomie se zaměřením bankovnictví/pojišťovnictví na UPOL?
Ptám se proto, že jsem už několikrát četl, že ESF je "dávačka", a že jediný důvod, proč se na ni někdo hlásí je ten, že Masarykova univerzita má nějakou pověst díky ostatním fakultám.
Žádný předmět mi problém nedělá, zatím to zvládám bez trojek

Pro představu - rád bych se živil jako projektový nebo IT manažer, nebo analytik.