Ahoj,prosím, poraďte. Chci zkusit přijímačky na práva (Olomouc, Plzeň..), ale vzhledem k tomu, že už pracuju bych potřebovala spíš dálkové studium(to je pouze v Brně, to vím). Na těchto univerzitách není, ale myslíte, že by se toto dalo řešit individuálním plánem? Jaké jsou podmínky pro jeho získání?Díky za odpověď!
Email: dsedlarovaseznamcz, ICQ: 340966556
...
20.09.2005 11:48:42, Danča, zhlédnuto: 170x, reakcí celkem: 5Reagovat na příspěvek
-
(15.10.2005 11:20:58, Aja) Ahoj Dani, zajímala by mě stejná věc, tak pokud se dozvíš něco bližšího o individuálních plánech u studia práva dej mi prosím vědět na jaja7958seznamcz ... Já asi zkusím příští rok na muni zkoušky na právo a zahr. obchod .. ale jsem z VČ a je to šíleně daleko na dálk. studium tak jsem na váškách .. Měj se fajn ... reagovat zde
-
(17.10.2005 00:32:20, Webbie) Pokud bys chtěla magisterský obor, tak to na právech dálkově bohužel nejde. Co se týče individuálního plánu, tak to vidím hodně skepticky (a pokud bys o to žádala kvůli práci, tak to tutově nepovolej (pokud to tedy vůbec jde, netuším).
Spíš bych ti poradila pracovat a studovat dohromady (tedy pokud by to bylo v jednom městě :-) a máš chápajícího šéfa. Pokud ne,tak si asi budeš muset vybrat jen jedno.
Přednášky nejsou povinné ale na některé se vyplatí chodit. reagovat zde -
(09.11.2008 16:30:10, Ivana) ahoj, prosím potřeboala bych také radu.Chtěla bych příští rok začít studovat, jsem však na mateřské dovolené a tudíž by mi rozhodně vyhovovalo studium dálkové. Delší dobu uvažuji o právu.Měla bych šanci dostat nějaké individuálné plány? Jsem z moravskoslezského kraje a Olomouc by pro mne byla nejblíž. Děkuji za radu reagovat zde
Email: ivananovacentrumcz, ICQ: 232818377 -
(09.11.2008 17:23:12, danča) Ahoj všem,tak mě nakonec studium vyšlo - v Plzni na právech povolují idividuální studijní plán i z důvodu pracovních, namísto docházky chtějí vyučující jen zkoušku navíc nebo seminárku.jsem ve 3. ročníku a zatím to jde. Ivčo, o Olomouci ale, bohužel, nic nevím, asi by bylo nejlepší zavolat si na studiní oddělení na fakultu, tam ti to řeknou určitě. držím palec!! D. reagovat zde
-
(11.11.2008 13:12:00, ivananova@centrum.cz) Dančo moc děkuji tak to je super že ti to vyšlo, jen Plzeň mám opravdu z ruky. Ale udělám pro to maximum. Drž se ahoj reagovat zde
-
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 16.01.2025 22:31:53.