Dobrý den, příští rok se chystám na VŠ, aktuálně studuji na szš obor zdravotnický asistent a nejraději bych studovala obor porodní asistentka. Hlásím se na 1.LF, ale potřebovala bych nějakou další možnost, kdyby to nevyšlo, čehož se dost bojím. V úvahu připadá právě Vysoká škola zdravotnická. Proto bych se chtěla zeptat, jestli je tu někdo, kdo tuto školu studuje, nebo vystudoval? Měla bych pár otázek ohledně školy jako takové, kvality výuky, profesorů, praxe.... Dále bych se chtěla zeptat na školné, vím, že se za rok platí 34 tisíc, což bych ještě zkousla, ale zajímalo by mě, zda se musí platit i něco navíc, jestli se platí zkoužky, poplatky atd... A přídadně, kolik je potřeba do toho studia ještě museli vložit. Jsem z Prahy a chtěla bych studovat prezenční studium a stěhovat se nikam nechci, tak pokud byste věděli případně o nějaké kombinované formě studia, kde není potřeba praxe porodní asistentky předem a je povoleno vykonávat praxi v okolí bydliště, byla bych vám opravdu velmi vděčná! Budu moc moc ráda za každou informaci, je to pro mě opravdu důležité, děkuji!

Email:
bi.prochazkovagmailcom