Ahoj, prosím o radu. V 5.semestru bakalářského studia na UK jsem nezvládla zkoušky a musela jsem skončit. Další rok jsem školu začala studovat znovu, ale zároveň jsem začala studovat ještě jiný obor na VŠE. Na obou jsem teď v 1.semestru, ale kvůli časové vytíženosti bych potřebovala studium na VŠE ukončit. Bylo mi však doporučeno, abych nekončila, ale jen studium přerušila, protože se mi 1 semestr neúspěšného studia přičte k celkové době a musela bych už od dalšího semestru při pokračování na UK platit za prodloužené studium - měla bych už odstudováno 3+1 rok.
Zvládne mi někdo poradit, jak to je, kdybych studium na VŠE přerušila do konce roku (od ledna 2017 mám povinnost platit) a den před skončením doby přerušení požádala o ukončení? Začnu pak automaticky platit jen studium na UK, kde bych stejně musela, nebo budu muset zaplatit i za prodloužení na VŠE?
Moc děkuju za odpovědi!
Email: andy.angelseznamcz
Placení za delší studium
Kategorie: Ostatní
06.01.2016 18:28:15, Andrea, zhlédnuto: 205x, reakcí celkem: 0Reagovat na příspěvek
Podobné příspěvky:
- Poplatky za delší studium - Ostatní
- Placení školného - Informace o studiu
- Placení vysokých škol - Ostatní
- Poplatky ze delší studium při dalších studiích??? - Ostatní
- Placení školného - Ostatní
- Placeni studia - Informace o studiu
- škola a placení - Ostatní
- Placení 2 VŠ škol najednou - Ostatní
- Placení kombinovaného studia - Ostatní
- Delší a další studium - musím skutečně zplatit? - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 03.10.2024 16:35:07.