Prosím pokud jste někdo z CZU, napište mi na E-mail gerbera.tkemailcz. Potřebuji s něčím pomoci
Email: gerbera.tkemailcz
Hledám někoho z České zemědělské univerzity
28.10.2015 14:56:11, Jana, zhlédnuto: 641x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
(01.02.2016 16:36:11, Tonda) Ahoj, mám zájem jít na ČZUplánuju se povídat i na den otevřených dveří, ale nejprve by mě zajímaly vaše názory an školy a vaše zkušenosti, protože ty jsou při výběru školy dle mého nejdůležitější. Už jsem si i vybral obor: Ekonomika či podnikání, kdyby někdo studoval a měl chvíli času na shrnutí jak se mu líbilo nebo naopak co je špatného na oboru apod, bylo byt to super. Dále jaké jste měli uplatnění po absolovování této školy?
Děkuji za odpovědí a vaše názory,zkušenosti.
Tonda reagovat zde
Email: t8o3mseznamcz-
(02.02.2016 10:12:59, rr) Nedoporučuji, dej přednost VŠE, kvalitnější škola, lepší uplatnění. Ekonomů je již mnoho, je tedy nutno volit opatrně. reagovat zde
-
(07.06.2024 16:07:18, fero) Ale dobře se tam š.uká!!! Tak taky trochu žijme a užívejme si.....Jo aha, ty jsi takovej ten trapáček, chcípáček....jo tak to jo. reagovat zde
-
-
Podobné příspěvky:
- Hledám... - Ostatní
- HLEDÁM UBYTKO V OPAVĚ - Ubytování a stravování
- hledám ubytování - Ubytování a stravování
- Studium angličtiny a tělocviku - PF České Budějovice - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
- Hledám privát Ostravě - Ubytování a stravování
- hledám ubytování - ostrava - Ubytování a stravování
- Hledam podnajem v Olomouci - Ubytování a stravování
- Hledám podnájem v Ostravě - Ubytování a stravování
- hledám spolubydlení - Ubytování a stravování
- Hledám ubytování - Ubytování a stravování
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.10.2024 13:20:23.