Dobrý den / Ahoj. Chtěla jsem se zeptat, jaký máte názor na přípravné kurzy na VFU. Chtěla bych jít na fakultu veterinárního lékařství. Někdo mě s přípravnými kurzy zrazoval, ale mě samotné to jako kravina nepřijde. Konkrétní dotaz zní: Zaplatit si kurz a mít, alespoň nějakou jistotu nebo se našrotit a modlit se, že to dopadne. Díky
P.S. Pěkné prázdniny !!
Přípravný kurz na VFU
Kategorie: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Zobrazit reakce: od nejnovější - strom chronologicky
11.07.2015 17:00:42, Lisa, zhlédnuto: 768x, reakcí celkem: 1Reagovat na příspěvek
-
(18.07.2015 13:00:58, Karolína) Ahoj, já osobně jsem na přípravný kurzy jezdila , letos jsem na FVL i FVHE dělala přijímačky, a dostala jsem se bez problému. Nicméně není to o tom, že si zaplatíš kurz a budeš tam chodit a tím si zaručíš přijetí. To určitě ne. Já sama ti doporučuji na kurz chodit, poznáš to prostředí, i pár profesorů, které v budoucnu třeba budeš mít na přednášky. Je to taky o tom, z jaké jdeš školy, a samozřejmě o známkách. Určitě se snaž udělat co nejlíp maturitu, já za ní např. získala 20bodů - plný počet, a 20b je fakt hodně.. Můžu ti podat víc info, pokud chceš, napiš na mail kajka.tluchorovaseznamcz Snad jsem ti pomohla v rozhodování reagovat zde
Email: kajka.tluchorovaseznamcz
Podobné příspěvky:
- přípravný kurz na LF - Masarykova univerzita
- Ktorý prípravný kurz si vybrať na LF do ČR? - Přijímačky, přípravné kurzy
- Přípravný semestr.kurz na PF - Informace o studiu
- přípravný kurz - veterina - Přijímačky, přípravné kurzy
- Jak se nejlépe připravit na přijímací zkoušky? x přípravný kurz??? - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
- Přípravný kurz na VŠ - Ostatní
- PŘÍPRAVNÝ KURZ/NULTÝ ROČNÍK ZUBNÍ LÉKAŘSTVÍ ?? - Univerzita Palackého v Olomouci
- Přípravný kurz na medicínu - Přijímačky, přípravné kurzy
- Přípravný kurz matika na VŠE - Přijímačky, přípravné kurzy
- Kurz- Piercing - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.09.2024 17:01:29.