Máte někdo zkušenosti s přijímacím pohovorem na Všrr? Jak probíhá, na co se ptají atd.. Díky
Přijímací pohovor na VŠRR
08.07.2015 19:33:08, Pet, zhlédnuto: 1391x, reakcí celkem: 5Reagovat na příspěvek
-
(15.10.2015 19:43:53, Galin Gagarin) "Dobrý den, proč jste si vybral/a tuto školu, kde jste našel informace o naší škole, proč Vás zaujala zrovna naše škola a jakou výhodu vidíte ve studiu VŠ do budoucna? Ano, jsme velmi zajímavá škola se širokým spektrem předmětů a oborů. Individuální přístup, rodinná atmosféra a vyučující z praxe!" Bla bla... "Aha, aha..výborně, jste přijat ke studiu - tady máte smlouvu, podepiště, zaplaťte a jste řádným studentem VŠRR!" Jinak řečeno, bláboly, které nikoho nezajímají, jen musí splnit nějaký přijímací pohovor, aby to vypadalo velice profesionálně a na úrovni...je to jen takové divadýlko - vezmou každého, kdo zaplatí a nevypadá na to, že právě utekl z Jedličkova ústavu. reagovat zde
-
(16.10.2015 07:55:31, ZKA) Chci se jenom zastat Jedličkova ústavu, tam jsou (pokud vím) pouze nebo převážně tělesně a nikoli duševně postižení. Takže formulaci autora bych si dovolil pouze upřesnit na "chovanci z psychiatrické léčebny". To je ale drobnost, jinak souhlasím. reagovat zde
-
(16.10.2015 09:08:24, RSK) To je ale také nepřesné. Pacienti hospitalizovaní v psychiatrických léčebnách, například typicky pro těžké depresivní poruchy, nejsou jinak nevhodní pro studium... reagovat zde
-
-
(07.09.2016 11:13:55, Jana) Nevím, jestli to přispěvovatel zmínil, ale mám pocit, že ne. Věnují se při pohovoru podrobně profesi, kterou student vykonává, když se jedná o studenty kombinovaného studia. Pani která pohovor vedla se mě ptala na moji profesi, jestli jsem v ní spokojená, jestli pomýšlím o změně zaměstnání až ukončím školu. Jestli nebudu mít problémy docházkou do školy, co se týče mého zaměstnání atd. Snad se i ptali na popis úkolů, co v práci mám. Můj pohovor nejméně 20 minut trval. reagovat zde
-
-
(05.08.2016 10:21:27, Monyak) Je tady někdo, kdo se hlásí na magisterské studium dálkově a už prošel příjmacím řízením? Jak probíhalo? Teď mají prý už posledních pár míst, tak bych ráda věděla zda mám šanci. Děkuji za reakce reagovat zde
Email: Rozsypalova.monikaseznamcz
Podobné příspěvky:
- UJEP Sociální práce - ústní pohovor - Ostatní
- CZU- VSRR náročnost, matika... - Česká zemědělská univerzita v Praze
- CZU-HKS x VSRR - Ostatní
- UK FSV marketingová komunikave a PR - ustni pohovor - Univerzita Karlova
- Zkušemmosti na VŠRR - Vysoká škola regionálního rozvoje, s.r.o. - už ne
- Přijetí na čzu VSRR - Česká zemědělská univerzita v Praze
- VSRR - navazující studium v Mostě - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Přijímací řízení Univerzita Karlova v Praze - Přijímačky, přípravné kurzy
- ústní pohovor na MVŠO - Ostatní
- Příjímací řízení Fizioterapie - Přijímačky, přípravné kurzy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.10.2024 00:19:07.