Potřebujete pomoci s matematikou,statistikou či operačním výzkumem na VŠ, SŠ nebo připravit k přijímacím zkouškám či maturitě? Pak jsem tu pro Vás, nabízím efektivní jednorázové i dlouhodobé doučování, nebo pomoc s domácími úkoly či seminárkami z těchto předmětů. Mám sedmileté zkušenosti, spoustu spokojených a úspěšných studentů a trpělivý přístup. Látku dokáži vysvětlit srozumitelně. Platí přes týden v Plzni, pondělí a pátky v Praze a víkendy v Ústí n.L. Pomoc s úkoly přes mail po celé ČR. Neplést prosím s vykonáním zkoušky přes mobil. Budu se na Vás těšit.
Cena 150-200 Kč/hod
Email: PHadrabaseznamcz
Doučování matematiky, statistiky a operačního výzkumu
03.06.2015 23:38:52, Nabídka, Petr Hadraba, zhlédnuto: 638x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
-
(30.08.2015 15:11:39, student) Zdravím. Prosím o pomoc. Hledám muže ve věku 28-34 let, který vystudoval MBA, Bc. nebo Ing. Pokud by mi pomohl vystudovat také tento obor, tak za úspěšné dokončení tohoto titulu bych mu za veškerou pomoc daroval: pokud by se mi podařilo mít MBA, tak 60 000 Kč, a pokud Bc., tak 190 000 Kč hotově (u Ing. nebo Mgr. bych dal 400 000 Kč). Potřebuju si z pracovních důvodů udělat jakýkoliv titul ale mám špatné znalosti v matematice a cizích jazicích. Sám jsem to zkoušel, ale neúspěšně Jde o Moravskoslezský kraj. Pište na email: student258postcz Děkuji za pomoc.
reagovat zde
Email: student258postcz-
(03.09.2015 10:30:43, Jan) Jako tohle mi přijde strašně ubohý. Nechápu, proč to tady všude píše!! Peníze nic moc za tu dobu a to riziko. Chtěl bych vidět jediného muže v produktivním věku, který by studoval minimálně celý rok za 60 000 kč na titul MBA. 60 000 Kč si každý vydělá legálně dříve. Bez rizika. reagovat zde
-
-
(31.08.2015 23:34:32, Petr Hadraba) Bohužel. Takto studentům nepomáhám. Za ty peníze si kupte raději celou fakultu na vybrané škole :-D reagovat zde
Email: PHadrabaseznamcz -
Podobné příspěvky:
- Doučování matematiky, statistiky a operačního výzkumu - Doučování
- Doučování a výpočet příkladů z matematiky, statistiky, operačního výzkumu - Doučování
- Doučování TSP - Přijímačky, přípravné kurzy
- Doučování SCIO testy - Přijímačky, přípravné kurzy
- Doučování TSP na MU - Přijímačky, přípravné kurzy
- SUPER NABÍDKA!!! Vše za 100 Kč/ 1h :Překlady NJ textů, doučování NJ, pomoc s chem. vzorci - Doučování
- Příklady do matematiky - Přijímačky, přípravné kurzy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 02.12.2024 11:56:02.