Nechcem tu vypisovať všetko nezaujímavé, že mám v rodine informatikov a čo ma všetko k tej sfére láka.
Konečne som sa rozhodol teda vyštudovať niečo, čo ma aj baví. Programujem v Jave, síce ako začiatočník, ale mám v pláne to zmeniť.
Tým, že som tak dlho po škole a že som na matematiku z vysoka kašlal je moja úrovne asi taká, že pri zlomku rozmýšľam čo to vlastne vidím. Skúšal som si riešiť vlastne po troch rokoch nejaké zlomky z dôvodu hlásenia sa na VŠ a je to žalostné. Ale zase na druhú stranu mi dosť svitalo, keď som sa na to sústredil. Ale čo si pamätám zo školských čias, tak keď som niečo chcel, tak som sa to za deň naučil. Na druhý hneď zabudol. Ale podstata je, že bunky na to mám.
Príjimacie skúšky sú 16.6.2015. Ja sa vraciam z UK 8.4,2015 a hneď sa vrhnúť na matiku. Začnem u otca (ktorý ma bez problémov vie naučiť tie základy na osvetlenie princípov a rozpamätanie si toho čo som niekedy aj vedel), a potom som chcel sa prihlásiť na intenzívne kurzy, ktoré sú robené priamo na matematiku na VŠE. Kurz trvá 1 mesiac.
Teraz k otázke. Je možné sa naučiť za 2 mesiace všetky potrebné veci z matematiky, aby som ju dal na prijímačkách VŠE s tým, aby ma aj prijali? Úspešnosť je vraj okolo 52%.
Veľmi mi na tom záleží. Ďakujem za strpenie