mám jen maturitu a pracuju už přes 10 let v IT (a vážně ne jen za průměrný plat). Přesto bych si rád dodělal nějakou VŠ, abych měl aspoň formálně titul. Protože občas se člověk i u velkých firem setká s tím, že absence titulu je problém (i když pak je úplně jedno nakolik je prestižní či ne). Mám za sebou i pět semestrů na plzeňské FAV (bohužel, tehdy bylo striktně rozdělené bc a ing studium, takže mi nestačil dodělat jeden semestr abych dosáhl aspoň na bakaláře), z toho důvodu bych teď platil i na veřejné škole (a koukal jsem že částky za nadstandardní dobu studia se od soukromých zase tak moc neliší), ovšem vzhledem k časovému odstupu mi vystudované předměty asi už nikdo nikde neuzná

Proto hledám tipy na co nejjednodušší vejšku a to buď nějaký IT obor (sice nečekám že bych se naučil moc nového, ale aspoň by to bylo z branže), ale popravdě řečeno, už se moc necítím na matematiku, která je tam všude.
Alternativně možná nějakou ekonomiku (což asi bez matiky taky nepůjde) nebo management či marketing.
A úplně alternativně prostě tipy na něco, co se snad nedá nedostudovat

PS: o moudra typu že mi to bude k ničemu a jsou to vyhozené peníze a jak k tomu příjdou ti, co si školu tězce vydřeli, vázně nestojím. Za všechny ostatní tipy předem děkuji.