Ahoj,
mám dotaz ohledně jak je to s uplatněním studentů práv v dnešní době. Příští rok se chystám jít studovat na práva (nejspíš do Prahy nebo Brna, ale i za Olomouc bych se nezbláznil) a chtěl bych dopředu vědět, jestli to má pořád ještě smysl. Někde jsem četl, že snad chtějí zvýšit koncipienstkou praxi na 5 let kvůli velkému počtu absolventů. Dále mi jeden známý, který dělá soudce říkal, že v justici to není taky žádný zázrak, protože tam jsou stop stavy a šance do proniknutí mezi soudce není moc vysoká. Co si myslíte vy?
Děkuju za případné odpovědi.
Uplatnětní studentů právnických fakult
26.10.2014 15:38:57, Martin, zhlédnuto: 397x, reakcí celkem: 8Reagovat na příspěvek
-
(26.10.2014 17:40:15, 89) Pokud opominu fakt, že je tvůj písemný projev nehodný studenta průměrné střední školy, tak se domnívám, že to vidíš správně, práva už zlatej důl nejsou, v Brně seženeš absolventa práv skoro laciněji než uklízečku. Takže nebud línej vandrák a raději se vrhni do studia techniky - nejlépe IT. Packy reagovat zde
-
-
-
(26.10.2014 20:06:26, Martin) Tak mi stačí normálně odpovědět. Chápu, že jsem ten text odflákl, ale to Vám nebrání mi odpovědět, pokud se tedy necítíte nějak dotčen. A není jisté jestli půjdu do Brna, třeba půjdu do Prahy. reagovat zde
-
(27.10.2014 00:36:02, 89) V Brně jsou práva nejlepší, ale pokud nechceš bejt platově na úrovni uklízečky, tak bych to pak (po studiu) zapíchl v Praze.
O Olomouci vůbec neuvažuj, pokud nechceš dělat za 11 tisíc na úřadě smlouvy. GL reagovat zde
-
-
-
-
-
(26.10.2014 23:42:03, Václav) Uvědomuješ si, že se ptáš jen určité skupiny lidí? (90procent studentů Vš nemusí vůbec chodit na tato internetové fóra). Měl by ses ptát spíš lidí, kteří mají v tomto oboru zkušenost (ale ne jen jednoho), než někoho kdo kritizuje tvůj pravopis a neumí ti odpovědět. Nenech se na základě několika špatných odpovědí a neotevřených názorů o***nout a ovlivnit si celý život.
Ps: tvůj kritik vystudoval práva a chodí na vejška diskuze? Proč sem chodí právník, který se neumí podepsat a je jen anonym?
Václav Posolda www.pametauceni.cz
reagovat zde-
-
(27.10.2014 00:33:43, 89) Ty budeš mít asi taky "vysoké" IQ. Odpověděl jsem mu zcela jasně - milionář z něj nejspíš nebude - absolventů práv je jako blech. Mně se prostě nezdaj lidi, co píšou jako prasata a na prvním místě je na studiu práv nejvíc bere (zajímá) to, jestli do pěti let vydělaj aspon ten meloun.
reagovat zde
-
Podobné příspěvky:
- Ubytování studentů v Opavě - Slezská univerzita v Opavě
- Dotaz - převod studentů do nové studijního programu - Zkoušky, zápočty, státnice
- Porovnání technických fakult - Výběr vysoké školy
- Univerzita Karlova - FTVS dobírání studentů - Univerzita Karlova
- PRONÁJEM UBYTOVÁNÍ STUDENTŮ OLOMOUC - Ubytování a stravování
- Ubytování studentů v Brně - Masarykova univerzita
- Ubytování studentů v Brně - Mendelova univerzita v Brně
- VŠB-pár otázek ohledně studia a dalších studentů, kteří zde budou chtít tento rok studovat - Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
- Srovnání Fakult VŠE - Výběr vysoké školy
- VŠE FFÚ - úspěšnost studentů v Mgr. studiu - Vysoká škola ekonomická v Praze
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.