Ahoj, chtěla bych jít studovat medicínu do Prahy, vím, že přijímačky budou těžké a pohovor ještě víc, ale je to můj sen a hlavně i mých rodičů, kteří tam oba studovali. Připravuji se poctivě, ale přestávám ten tlak zvládat, už skoro ani nespím, jsem vyčerpaná a stále vynervovaná a vůbec si nevěřím, vím že mám ještě čas, ale pořád od všech známých a rodiny slyším jak s tím všichni počítají a nevím co si počít abych se srovnala.
Stres před přijímačkama
23.09.2014 22:56:36, Lenka, zhlédnuto: 288x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
-
(24.09.2014 16:20:43, Petr) Ahoj,
určitě ještě popřemýšlej, jestli je to opravdu tvůj sen. Těžké to bude, ale pokud jsi se připravovala, chceš to a máš to v rodině, tak se moc čeho bát nemáš. Já vím, že se lehce radí "nemysli na to", meditace a podobné ***osti, ale třeba zrovna nějaké to odpoutání myšlenek by ti pomoci mohlo. Děláš něco jiného, než že se připravuješ a necháš do sebe hučet? Říkala jsi příbuzným, že tě akorát stresují?
Určitě ničemu nepomůžeš tím, že se budeš příliš přepínat... Možná si vezmi nějakou odpočinkovou knihu, pusť si seriál.. A zkus myslet na něco jiného, i když to jednoduché není.. reagovat zde
Web: www.bivs.cz -
(24.09.2014 17:37:57, Jindra) Já když jsem ve stresu tak jdu ven do přírody. Dále doporučuju si jít zaběhat nebo vzít kolo a jet se někam podívat.
PS: Klidně svým příbuzným řekni, ať se hoděj do klidu a ty se dál svědomitě připravuj. Hodně štěstí reagovat zde -
(25.09.2014 21:27:58, Lenka) Děkuju, neříkala jsem jim to nechci aby si mysleli, že na to nemám když do mě vkládají tolik nadějí a nechci je zklamat. Ale nejspíš to jednou nevydržím a vybouchnu. Vím, že to se mnou myslí dobře a chtějí na mě být pyšní, ale nevím jestli budou i když to nezvdládnu. Hodně lidí je tak seběvědomých, začínám mít strach, že se na to ani nehodím. reagovat zde
-
(27.09.2014 22:31:17, Markéta) ahojky hledala jsem na internetu a našla jsem tuhle stránku www.muj-osobnirozvoj.cz.už víckrát jsem slyšela o koučinku,že kouč dokáže pomoct s najitím seběvědomí a se zvládnutím stresu a myslím,že to by si zrovna ty potřeba.Na těch stránkách je to všechno i dobře napsaný tak se na to podívej.Mohlo by ti to třeba pomoct reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Strach před zkouškou a zápočtem - Zkoušky, zápočty, státnice
- Stres před zkouškou - Zkoušky, zápočty, státnice
- Přerušit studium nyní nebo až před zkouškovým? - Ostatní
- psychologie při zaměstnání?lit. před přijímačkami? - Informace o studiu
- Přestup na jinou fakultu před zápisem - Informace o studiu
- Zanechání studia po zápisu, ale před začátkem akademického roku - Univerzita Karlova
- Nervozita před zkouškou - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.09.2024 09:58:48.