Zaujal mě mailing od University of Applied Management (uniam.us), máte někdo s tímto studiem zkušenost přímo u nich? Nejvíc by mě lákalo Ph.D. distančně, ale neumím si představit, jak to funguje, takže by mě zajímalo, jestli osobně nevíte, jak to tam chodí.
Uniam.us - kvalitní MBA?
06.05.2014 13:50:07, Hela_k989, zhlédnuto: 813x, reakcí celkem: 11Reagovat na příspěvek
-
(06.05.2014 14:19:28, Ondřej_Balák) Osobní zkušenost nemám, vím, že mi od nich přišlo pár mailingů, tak jsem to odkliknul a pak mi někdo volal po telefonu... jako asi kdybych měl vlastní firmu, tak bych do toho šel všema deseti, působí seriózně a kompetntně, viz partnerství s Ashley. reagovat zde
-
(06.05.2014 14:21:05, Ondřej_Balák) Jojo, mě jako řediteli dává MBA mnoho nového, ať již vědomosti, přístup lektorů tak se poznávám s novými lidmi - a nikdy nevíš, s kým uděláš další obchod reagovat zde
-
-
(06.05.2014 14:23:28, Anneto36) Za mě jo, mám s nimi zkušenost dobrou, opravdu dokáží naučit a hlavně to není nudné sedění v lavicích a zapisování. reagovat zde
-
(06.05.2014 18:22:30, Inkvizitor) Pane bože, astroturfing kombinovaný s kretenismem.... Pravděpodobnost, že se málo frekventním fóru v rozmezí několika málo minut sejdou tři různí lidé chválící tutéž pochybnou instituci hraničí se zázrakem. Mimochodem, Ashley university je v šedém pásu mezi mimořádně podřadnou školou a degree mill - takže je jasné, čeho je tato spolupráce "zárukou". reagovat zde
-
(09.05.2014 09:08:08, Petr) Nejvtipnější je, že dotyčný si nevšiml, že jméno vyplněné v prvním příspěvku se předvyplní a tak oba příspěvky podepsal jak Ondřej Balák - svůj i následnou reakci...Ale ten časový rozestup, to už je skutečně ***ita.. reagovat zde
-
-
(09.05.2014 15:13:35, jessey89) No, díval jsem se na to zběžně a nemůžu hodnotit... ale ta studijní metoda, že člověk čte a studuje "sám", v rychlosti, jaká mu vyhovuje, bez přednášek atd. se mi zdá zajímavá a v našich končinách neobvyklá - pomineme-li koncept "židovské školy", kde učitel taky není učitel v pravém slova smyslu, ale jen "dohled". reagovat zde
-
(09.05.2014 15:19:42, T) Což znamená, že vlastně tvoje vyhovující rychlost může být prakticky nulová, pokud ti jde o o písmenka MBA a žádné znalosti. reagovat zde
-
-
(25.06.2014 08:42:18, DavidP) University of Applied Management je rozhodne divna. Uvadene sidlo v USA je dle googlemaps nejaky jednopodlažní domeček, kde sidli jakysi registrator firem. Hadam neco jako u nas zname officehousy. Na vyžádání odmitaji predlozit akreditaci. Seznam lektoru jakbysmet.
Na svych strankach maji smyslene reference jakoby z facebooku.
Smrdi to na hony daleko. reagovat zde -
(17.07.2014 06:15:38, Student UNIAM) Tak jsem chtěl studovat na University of Applied Management (www.uniam.us). Když jsem chtěl vidět akreditaci pro obory, které nabízejí, nedostal jsem ji.
A tak jsem napsal přímo na AAHEA. Odpověď byla skutečně rychlá - žádnou akreditaci nemají!!!! Jsou pouze členem AAHEA za 99 dolarů za rok, ale to neznamená, že mohou udělovat tituly.
Zde je odpověď AAHEA
http://ulozto.cz/xzjYqB5o/neakreditace-jpg
Jsou to podvodníci!!!! reagovat zde
Email: student.uniamseznamcz -
(22.07.2014 19:16:27, MiriamM) Ahoj vsem, ze jsou podvodnici je nesmysl. Studuji tam a vse je v pohode. Puvodne jsem chtela delat BI v Praze, ale nakonec jsem zvolila individual na Uniam a super. reagovat zde
Email: MyryamMseznamcz-
(22.07.2014 19:40:36, Student UNIAM) Tak koukám, že někdo z uniamu se probudil a dělá reklamu :-)
AAHEA to napsala jasně – nemají akreditaci a i kdyby stokrát napsali, že jsou skvělí, tak jim to nepomůže… reagovat zde
Email: student.uniamseznamcz
-
Podobné příspěvky:
- Kvalitní diktafon - Volný čas
- Kvalitní lahvové víno - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 18.09.2024 19:37:08.