Vysoká škola, obor účetnictví

Účetnictví mě baví, chtěla bych vědět jakou školu by jste mi doporučili. Děkuji za názory a rady. 

-
(25.03.2014 19:46:38, Rulík zlomocný) Asi nějakou soukromou, soudě dle neznalosti interpunkce a gramatiky jako takové (byste).
Doporučuji Ti tedy například SVŠES, švagrové to taky zrovna moc nepálilo, ale zmákla to tam.reagovat zde
-
(25.03.2014 19:53:09, Rulík zlomocný) http://www.svses.cz/index.php?str=studium/bc_studium.php&jaz=angl
Ale je to taková škola spíš pro "***ounky", no.Spíš bych Ti doporučoval pracovat, není jisté, že s takovou vysokou bys nějaké lepší místo vůbec kdy získala.
reagovat zde-
(25.03.2014 20:18:39, Lucie) Ptám se na názor ohledně školy, ne na to, jestli jsem to dobře napsala..
reagovat zde
-
(25.03.2014 20:49:26, Rulík zlomocný) Ptáš se na to, jakou školu bychom Ti doporučili. Předpokládám, že jsi z nějaké odborné školy (účto), IQ máš nejspíše průměrné (viz Tvá reakce) + nejsi příliš velký studijní typ (neznalost gramatiky), takže jsem Ti jednu vhodnou s oborem účetnictví doporučil.
reagovat zde
-
(25.03.2014 21:11:02, Lucie) Děkuji za doporučení.
Jsem ráda, že alespoň ty se můžeš pyšnit nadprůměrným IQ.
Pěkný večer přeji.reagovat zde
-
(25.03.2014 21:27:12, Rulík zlomocný) Není za co.
To já též. Hezký večer i Tobě, Lucko.
reagovat zde
-
-
-
-
-
(25.03.2014 21:05:24, Hana) FFU VŠE-bakalář. Nebo na magistru si pak můžeš vzít účto/controlling/auditing jako další specializaci na kterýkoli jiný fakultě VŠE v Praze. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- VŠFS - Vysoká škola finanční a správní - Právo v podnikání - Vysoká škola finanční a správní, a.s.
- Vysoká škola obchodní, o.p.s. - Vysoká škola obchodní v Praze, o.p.s.
- Vysoka skola zamerena na IT - Výběr vysoké školy
- Škoda Auto Vysoká škola - Výběr vysoké školy
- Je vysoká škola k ničemu? - Který obor? - Ostatní
- Panevropská Vysoká Škola - obor Právo - Panevropská vysoká škola
- VŠE: zdanění či účetnictví a finanční řízení podniku - Výběr vysoké školy
- VŠE- podnikohospodářská, národoh. nebo financí a účetnictví??? - Vysoká škola ekonomická v Praze
- vysoká škola nebo vyšší záchranářská - Informace o studiu
- Soukroma vysoká škola STING - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 13.03.2025 14:16:20.