Ahoj,
kamarádka mi doporučila přípravné kurzy jaknavysokou.cz, ona navštěvovala kurz psychologie, já bych chtěla studovat žurnalistiku. Máte někdo prosím zkušenost s kurzem od této společnosti?
Děkuji za odpověď
Email: klara-simovaemailcz
Jaknavysokou.cz
-
(22.03.2014 17:16:32, Mozek)
Když se podíváš na přijímačky na FSV UK, zjistíš, že berou přes OSP = kurzy jsou jen pitomý vyhazování peněz. Děkovat mi nemusíš, rád jsem ti pomohl.
reagovat zde
-
(07.04.2014 09:29:28, Jitka)
Ahoj,
já navštěvovala přípravný kurz od jaknavysoku.cz Žurnalistika a mediální studia a byla jsem velice spokojena. Dostala jsem se na Žurnalistiku do Prahy.
Na kurzech se mi nejvíce líbil přístup lektorů, kteří měli opravdu zájem na tom, abychom si z hodin něco odnesli.
Kurz mohu doporučit. reagovat zde-
(23.07.2014 15:45:24, Aneta)
Já musím souhlasit s Jitkou, přípravný kurz Žurnalistika od jaknavysokou.cz jsem také absolvovala a musím říci, že nejvíce se mi líbil rozbor vlastní tvorby, který byl pro mne největším přínosem. Připomínky k mému texty měli jak spolužáci, tak lektorka a bylo zajímavé poslouchat jejich dojmy z mé tvorby.
reagovat zde
-
(23.07.2014 15:49:48, Kritik)
Jazyková úroveň tvého písemného projevu je strašná, taková nepřirozená šroubovitost by možná byla pochopitelná u nějakého novoobrozence, u někoho, kdo vážně uvažuje o studiu žurnalistiky, jde o závažný defekt. Týká se to vás obou (jedné?). Za sebe to beru jako špatné doporučení.
reagovat zde
-
-
-
(27.03.2025 12:47:25, Lucka)
Ahoj, já jsem se účastnila přípravného kurzu na psychologii od Jaknavysokou.cz a byla jsem naprosto spokojená, úplně skvělý přístup, hodně jsme toho probrali a skvěle mě to na přijímačky připravilo. Tak good luck
reagovat zde
-
(24.04.2025 12:39:44, přemek)
Zdravím, od října jsem se účastnila přípravného kurzu na psychologii, také od Jaknavysokou.cz v Praze, každou druhou sobotu. A svědomitě mohu říct, že jej nedoporučuji.
Pokud nemáte absolutně žádné základy, nezvládáte samostudium a nevadí vám poslouchat několikahodinové přednáky, které ne-vždy mají smysl a třeba máte po kapsách těch 10k+, tak asi je to vhodná volba pro vás.
Pan přednášející Won.. na psychologii byl velmi zajímavý člověk, asi dobrá společnost do hospody, i na nějaké filosofické debaty - ale jakožto člověk, připravující vás na vejšku, nebyl úplně vhodný. Prvních několik výuk jsem odcházela znuděná, rozhořčená, bez jakýchkoli nových vědomostí. Pak už jsem si zvykla. Pan učitel totiž měl připravené prezentace, ze kterých přečetl pár faktů, něco dodal, ale především každé téma doplňoval o jakési vlastní zkušenosti/názory, které sice nebyly dalek od tématu, třeba byly i zajímavé nebo vtipné, ale bohužel to nikoho nic nenaučí. Jediná opravdu kvalitní výuka proběhla na jedné výuce ZSV od mladé paní, jejíž jméno si bohužel nepamatuji.
V rámci kurzu své znalosti můžete procvičit ve dvou průběžných testech, které jsou tak z 90% totožné - od prvního testu je poměrně velká prodleva, ve které absolvujete nové předměty, které se však v testu ani neobjeví, nebo jen zřídka, protože z většiny je to opravdu copy + paste. O garanci vrácení peněz se raději ani vyjadřovat nebudu - prostě je to až nemožné splnit všechny jejich požadavky. Nehledě na to, že jsme k testům nedostali absolutně žádné informace, nevěděli je ani přednášející, ani samotný učitel, který před jedním tím testem měl krátkou výuku online o tom, jak zvládnout test.. jak ironické.
O jejich informačních stránkách se ani vyjadřovat nebudu a radši už skončím tady. Hodně štěstí při volbě, i na přijímačkách
reagovat zde
Email: nikisacekcentrumcz -
(01.10.2025 11:15:51, Míša Zelmová)
Já jsem chodila táky na přípravný kurz na psychologii od Jaknavysokou.cz, a to většinou recenze nedávám, ale když to tady vidím tak musím ... Asi jsem chodila do jiné studijní skupiny a měla jsem také na psychologii pana Mgr. Wontrobu (pokud je myšleno tím panem Won...) ... a byl naprosto skvělej. Přesně jak píšeš, nebylo to jen o nudném výkladu, bylo to vždy zajímavé, výuka mě bavila a dozvěděli jsme se spoustu zajímavých věcí. Díky tomu jsem se ještě více utvrdila, že chci jít na psychologii. Je jasný, že když se hlásiš na přijímačky na psychologii, fakt základy nestačí a na kurzu jsme se dozvěděli spoustu věcí, co se pak hodili. Jinak všechny informace k výuce, testu vždy byly uveřejněný na webové informací stránce, kam jsme dostali do online systému přístup. Vše tam bylo přehledně, stačilo se tam prostě podívat .... Testy se daly v pohodě zvládnout, stačilo se učit, to je jasný, bez toho to prostě nejde. Za mě to byl super kurz a šla bych klidně znova. Psychologie mě prostě baví a bylo super, že jsme se připravovali na další oblasti mimo psychologii, které jsou také vyžadovány u přijímaček, což si mnoho lidí neuvědomí
reagovat zde
Email: misa.zelmovahotmailcz
Podobné příspěvky:
- Jaknavysokou.cz - přípravné kurzy - Přijímačky, přípravné kurzy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 14.02.2026 00:31:20.