Ahoj, potřeboval bych poradit taky s VŠ. Musím si dodělat Bc. kvůli práci (v práci jim je jedno co to bude za školu). Takže potřebuju poradit co nejjednodušší školu, která jde studovat ale dálkově. A pokud možno v přijímacím řízení bude všeobecnej test. Jsem už tři roky ze střední a tak si moc nevěřim na matiku (v přijím. říz. ani na samotný škole). Snad jsem na nic nezapomněl. Dík za všechny podněty
Email: pavel2306centrumcz, ICQ: 215226327
Něco jednoduchýho
06.01.2007 11:49:00, pavel, zhlédnuto: 580x, reakcí celkem: 6Reagovat na příspěvek
-
(08.01.2007 08:59:25, markéta) Ahoj, záleží odkud jsi ...ale co to zkusit takhle http://www.pef.czu.cz/cz/?r=453&i=1184 (pak kliknou na PDF info) je to forma jak z CZV přejít po třech semstrech na řádné studium. Jinak ten způsob funguje i na jiných školách. reagovat zde
-
(09.01.2007 11:05:47, KIki) tak to ti radím SVŠES (soukromá vysoká škola ekonomických studií) - je to hoooodně snadný!!!!!!!!!!!!!!!!!!! reagovat zde
-
-
(13.01.2007 00:56:58, Nikča) No já bych ti taky doporučila ČZU...akorád ta matika a jazyk u zkoušky jsou,ale dá se to zmáknout... reagovat zde
-
(14.01.2007 02:00:22, milon) doporučil bych taky Pefku...jsem na ní dálkově, a po střední jsem byl 10 let!...a jsem ve čtvrťáku:-)...www.pef.czu.cz reagovat zde
-
Podobné příspěvky:
- Prosííím o rady, kam na vysokou (>>něco se sportem,zdravou vyživou) - Výběr vysoké školy
- Studovat neco co me nebavi XX pracovat? - Výběr vysoké školy
- Policejní akademie, nebo něco jiného? - Výběr vysoké školy
- Něco k soukromým školám - Ostatní
- Státnice v září -> mění se něco, když už začíná zimní semestr? - Informace o studiu
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.12.2024 06:15:03.