ahoj chtěla bych odjet do zahraničí, jako au pair, ale nevím jak na to a co vše je pro to potřeba, přes jakou agenturu si to domluit, c vše to obnáší a pak taky, jak to říci našim, ještě o tom neví.
Email: lucikk1311seznamcz
Au pair - zahraničí
30.09.2013 17:52:00, Lucka, zhlédnuto: 368x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
(07.10.2013 14:18:46, petruss) ahojky já jsem byla jako au pair v zahraničí v Anglii, vše mi taky zařídili v jedné cestovce. A kam by jste chtěla vůbec jet a na jak dlouho? A co by jste chtěla přesně? A jaký jazyk ? reagovat zde
Email: petrusenka.kratkaseznamcz-
(12.10.2013 12:59:13, Erika) ahoj souhlasím tu s petruss, je důležité vědět kam chcete a pak začít hledat nějakou tu cestovku, či agenturu. Já jsem byla v Německu a byla jsem velice spokojena a za mě bych ráda doporučila http://pracovnipobyty.cz/specialni-akce/AP_Nemecko_Rakousko.html
Přeji hodně štěstí. reagovat zde
Email: erikazzarubovaseznamcz
-
-
(16.10.2013 18:16:36, Lucka) Děkuji za doporučení. A chtěla jsem se zeptat, co vše dokáže tato jmenovaná agentura zařídit, jelikož jsem velice alergická na andulky, dokáží i to zařídit?? Pak dále by mě zajímalo, co vše jste si pak dál zařizovala? reagovat zde
Email: lucikk1311seznamcz
Podobné příspěvky:
- STUDIUM V ZAHRANIČÍ (MALTA) - Studium v zahraničí
- Uznání kvalifikace v zahraničí... - Ostatní
- Studium psychologie v zahraničí - Studium v zahraničí
- Práce v zahraničí po studiu na VŠE - Ostatní
- Přeprava kufru do zahraničí - Ostatní
- Nové propagační video VFU - studium v zahraničí - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
- Práce v zahraničí - anglicky mluvící země - Studium v zahraničí
- kredity ze zahraničí - Ostatní
- Vyplnění dotazníku na téma Studijní pobyty v zahraničí - Studium v zahraničí
- erasmus...studium v zahraničí, jak to chodí - Studium v zahraničí
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.09.2024 09:58:48.