Zdravím, nemáte náhodou někdo odpovědi na vzorové testy obor podniková ekonomika a management, navazující magisterské studium? Vzorové testy, které jsou ke stažení na stránkách vse.cz. Nejsem si jistý u dost otázek, tak bych potřeboval poradit. Díkyyy. Mirek
Email: marecek.miroslavgmailcom, ICQ: 315865343
Přijímačky na magisterské studi VŠE-Podniko, obor Podniková Ekonomika a management
04.07.2013 23:33:38, Mirek M., zhlédnuto: 3738x, reakcí celkem: 16Reagovat na příspěvek
-
(04.07.2013 23:40:40, pole) o taky by se mi hodilo, protože nemám čas ani síly se učit na přijímací . Navíc mám vystudovaný úplně jiný obor než zkoušky z odborných předmětů :/. reagovat zde
-
(04.07.2013 23:46:31, Mirek M.) Já jsem na tom stejně. Bakaláře jsem studoval na FFU. Tak snad někdo pomůže reagovat zde
Email: marecek.miroslavgmailcom, ICQ: 315865343 -
-
-
(05.07.2013 00:19:36, Sara) Tak to se na to asi rovnou vyserte, chlapci. Tenhle rok je na navazující na FPH jednou tolik přihlášek-přes 1500 a přes přijímačky berou lehce přes sto. (cca 200 jich jde totiž na percentil z bakaláře)
DD Ano, mám tam přihlášku taky, taky odtamtud nejsem a po této informaci ze stuijního jsem se na to vysral. Jen škoda peněz :/ reagovat zde -
(05.07.2013 00:21:29, Saraf) Ale bojujte! Já ted pročítám jeden z šesti předmětů na přijímačky, výpisky na 80 stran reagovat zde
-
(05.07.2013 00:24:15, Saraf) Tak už jsem s pročítáním skončil a jdu se na to zase vysrat a opít se. Snad mě vezmou aspon na MU ESF. :-) Snad všechno je lepší než VŠFS, už tam vážně nechci :/ reagovat zde
-
(05.07.2013 01:03:16, pole) btw. Na MU ESF jsem se hlásil na finance a hospodářskou politiku, po třech pivech jsem to šel otipovat a dostal jsem se na oba obory. reagovat zde
-
-
-
(05.07.2013 00:48:35, Petra) To nás tu ale je.
Já se hlásila před rokem, ale nedostala jsem se.
Ty vzorové testy mi přišly k ničemu, neměla jsem tam z toho ani jednu třetinu.
Nejlepší mi přijde se to učit podle výpisků z knížky, myslím ty odborné předměty, já se to učím už měsíc a mám pocit, že to už musí klapnout.
Pokud jste ještě nezačali, tak se rozlučte s nadějí na úspěch. Hlásí se opravdu 1500 lidí, z toho jich ale tak 400-500 nedoarazí kvůli tomu, že nedali státnice. Takže šance tak 1:10... 1:11...,, podle mě projde jen ten, kdo fakt zaválí a bude mít hoodně velkýho štígra, teda štěstí.
Tak hodně štěstí. reagovat zde-
(05.07.2013 01:00:47, pole) osobně jsem tomu chtěl věnovat neděli. No přijdu to aspoň otipovat, když jsem za to zaplatil. Bude sranda. reagovat zde
-
(30.01.2014 14:37:44, Petra) Ahooj Petro, prosímtě nemáš ještě náhodou uložený ty starý testy. A ty výpisky z učebnic si sehnala kde?
Děkuju za odpověď petra
reagovat zde
Email: mrkosova.petragmailcom
-
-
(05.07.2013 01:43:54, Petra) Já to šla otipovat minulej rok. Ta 20 % šance v kombinaci s mou schopností tipovat správně, ta mi vykouzlila neuvěřitelně krásný výsledek, který jsem doma ale radši ani neříkala. reagovat zde
-
-
(13.04.2015 20:41:27, Jana) Nemáte prosím někdo ty vzorové testy z minulých let? Na stránkách fakulty už žádné nejsou.. Moc prosííííím reagovat zde
Email: xpjanaxpseznamcz-
(14.04.2015 00:33:45, Zmrzka) Ahoj, nedávno jsem si všimla jedný diskuze na Omlazení, třeba ti tam pomůžou:
http://www.omlazeni.cz/prestup-z-czu-67-558985-0.html reagovat zde -
-
Podobné příspěvky:
- VŠE obor Management testy??? - Přijímačky, přípravné kurzy
- VSE FIS magisterské studium obor Informační systémy a technologie - Přijímačky, přípravné kurzy
- Příjimačky na magisterské studium fyzioterapie - Přijímačky, přípravné kurzy
- obor Podniková ekonomika a mgmt na MUNI - Masarykova univerzita
- Přijímačky navazující magisterské VŠE- CR - Vysoká škola ekonomická v Praze
- ESF MU - Ekonomika a Management kombinovaně - Masarykova univerzita
- Finance vs Podniková ekonomika a management - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Prijimaci testy Mezinárodní obchod – magisterské - Přijímačky, přípravné kurzy
- obor ekonomika a management VŠB vs UTB - Výběr vysoké školy
- sháním vypracované okruhy z Podnikové ekonomiky pro navazující magisterské studium - Mendelova univerzita v Brně
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.10.2024 13:20:23.