(02.07.2013 12:25:50, Janek)
A jaký práce sis konkrétně procházel, prosím tě? To by mě teda vážně zajímalo. Aneb není jich zrovna málo, co získaly třeba i nějaké mezinárodní ocenění.
A kam jsi šel ty? Takový (jistě) geniální student s vysokým míněním sám o sobě, to bych viděl teda minimálně na Harvard... No nic, až spadneš nohama zase pevně na zem, tak dej vědět.
Řada spolužáků..., jako víš co, jasně, někdo takový se tam dostat mohl, ale to ještě neznamená, že i vystudoval, u nás lidi v hojném počtu ukončovali třeba kvůli té matematice (odhadem tak polovina jen kvůli ní).
Jasně Mezitím všichni pracujou

To jsou zase báchorky

Jediný, co většina mých kámošů stíhá, jsou sem tam občas nějaký ty brigády na pár hodin tejdně, ale určitě se nedá pracovat full time (ty cvika by sis tak ani neposkládal a imho ani u toho nějak víc pracovat příliš nezvládal-není to taková ***, doporučuju vyzkoušet).
Jedinou výjimkou, kterou znám, jsou lidi z FM, kde je víc kombi studia než na fakultách VŠE v Praze. Ale údajně to nemají nijak zvýhodněné. (jako že by na ně byly oproti prezenčnímu nějaké menší nároky) Ještě je asi pár míst na FPH na navazujícím stupni vyčleněno pro distanční studium, ale tam ty lidi toho magistra pak dělaj de facto pokaždý tři roky.
Hele, ted si tak ještě říkám, to slovní spojení..."musel procházet", napiš mi (prosím) na mejl své jméno, já si tě docela rád proklepnu, co jsi vlastně zač a jestli jsi Vše neviděl jen z okna autobusu (k čemuž se přikláním).
malyslune89seznamcz Dík
reagovat zde