Ahoj, tak podle x let starých diskuzí prý byly bodové hranice následující:
PROVOZ a EKONOMIKA - pr. i kmb.: alespoň 45 b. a ( 20 a 15-kv. metody )
ECONOMICS and MANAGEMENT - pr. - alespoň 70 a ( 25 a 25 )
EVROPSKÁ AGRÁRNÍ DIPLOMACIE - pr. - alespoň 50 a ( 20 a 20)
INFORMATIKA - pr. i kmb. - alespoň 45 a ( 20 a 20 )
INFORMATICS - pr. - alespoň 55 a ( 20 a 20 )
PODNIKÁNÍ A ADMINISTRATIVA alespoň 60 bodů a ( 20 a 20 )
Nevíte někdo, jak tomu bylo loni?
přijímačky navazující magisterské PAA a PEF na ČZU
25.06.2013 17:02:16, fylantropie, zhlédnuto: 3070x, reakcí celkem: 5Reagovat na příspěvek
-
(25.06.2013 20:14:18, Zuzka) na foru jsem našla pro rok 2012
PaA (prezencni)- 47
Verejna sprava a reg. rozvoj (prezencni)- 48
Hospodarska a kulturni st. (prezencni) - 54
Systemove inz. (prezencni) - 40
Economics a management (prezencni)- 55
PaE (prezencni) - 43
Informatika (prezencni) - 40
PaE (komb.) - 40
Informatika (komb.) - 40
Informatics (prezencni) - 40 reagovat zde
Email: zd.dzseznamcz-
(25.06.2013 20:57:48, fylantropie) ahoj, díky za příspěvěk, ale to, co jsi ale našla pro rok 2012, bylo na bakalářské obory, nikoliv navazující magisterské reagovat zde
-
-
(28.06.2013 00:15:29, deny) mam 55 b a mam tam napsane neprijata.. hm.. tak nevim jestli mam zkusit odvolani.. umrela mi mamka... takze i tak si myslim, ze dobry vykon, hlasila jsem se na kombinovane magisterske... chjo.. kdyby to bylo denni, tak to asi mam, minuly rok mi to uteklo taky o par bodu, prijimacky udelany, ale z kapacitnich duvodu, jsem nebyla prijata. letos se mi ta ekonomika zdala horsi, ale paradoxne jsem dostala za ni tricet bodu.. mam zkusit odvolani? reagovat zde
-
-
(28.06.2013 00:38:18, deny) jo a vite co je divne... ze ja uz tam mam vysledek, aniz by zasedala komise.. myslim o tom neprijeti... to mne docela zarazilo... reagovat zde
Podobné příspěvky:
- počty bodů k přijetí na navazující obory PEF - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Přechod z bakaléřského studia na pětileté magisterské studium - Informace o studiu
- sháním vypracované okruhy z Podnikové ekonomiky pro navazující magisterské studium - Mendelova univerzita v Brně
- Podnikání a administrativa - navazující - Česká zemědělská univerzita v Praze
- vypracované otázky k přijímačkám na magisterské PEF - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Navazující magistr z jiné vysoké školy - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- Navazující Mgr. na Cizí jazyky pro komerční praxi - Západočeská univerzita v Plzni
- Marketing a management se specializací Design management (magisterské navazující; FAME) - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
- navazující mgr. na FMV - testy - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Přijímačky na magisterské studi VŠE-Podniko, obor Podniková Ekonomika a management - Vysoká škola ekonomická v Praze
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.11.2024 23:06:57.